RONALD GORSIC Cropix
TVRD ORAH ZA MODRE

Dinamo će dočekati užarena atmosfera, velik dio stadiona već je rasprodan, a vraćaju se važni igrači

Posljednji susret između Dinama i Varaždina ostavio je dubok dojam na navijače i stručnjake
Piše: M. DjakObjavljeno: 26. travanj 2024. 21:27

Uzbudljiva utakmica očekuje nas na Gradskom stadionu u Varaždinu (subota, 17.00), gdje će Varaždin ugostiti Dinamo u nadolazećem 32. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige.

Dok Dinamo, kao aktualni prvak te i dalje jedan od glavnih favorita u ligi za naslov prvaka, traži nastavak svoje pobjedničke serije, Varaždin ulazi u ovaj ogled s ciljem prekida njihove jako dobre forme. Ove sezone su se ove dvije momčadi već susretale, stvarajući napetu atmosferu i uzbuđenje koje je teško zaboraviti.

Posljednji susret između Dinama i Varaždina ostavio je dubok dojam na navijače i stručnjake. Dinamo je demonstrirao svoju snagu i kvalitetu, ali rezultat je malo patio. Varaždin nije bio bez svoje prilike, koje su znali iskoristiti te su na kraju pružili žestok otpor i pokazali da se mogu nositi s najboljima. Taj posljednji susret, koji je odigran prije nešto više od tjedan dana u Maksimiru, ostavio je obećanje za još jedan uzbudljiv ogled, gdje će Dinamo tražiti sve bodove s velikim motivom, dok će Varaždin pred sobom imati jedan zadatak - ostaviti bodove kod kuće.

Dinamova posljednja utakmica protiv Varaždina poslužila je kao demonstracija njihove taktičke dominacije, ali svjesni su da će Varaždin, posebice zbog toga što su ovaj put kod kuće, dočekati aktualnog prvaka snažniji i s puno više motiva. Dinamo će morati iskoristiti svoje kvalitete i taktičku inteligenciju kako bi osigurao još jednu pobjedu.

S druge strane, Varaždin ulazi u ovu utakmicu s odlučnošću da prekine niz pobjeda Dinama i osigura nove domaće bodove, bodove koji su često u posljednje vrijeme pred domaćim navijačima izostali. Međutim, unatoč svim izazovima koje su imali tijekom sezone, Varaždin je pokazao da ima sposobnost iznenaditi te izazvati i najveće rivale. Iako su osvojili samo jedan bod u dosadašnja tri susreta ove sezone protiv Modrih, Varaždin je odigrao korektne utakmice, a nikada nije izgubio više od jednog pogotka razlike. Njihova se momčad sada može osloniti i na mlade igrače iz Akademije koji su pokazali svoju vrijednost u proteklom periodu, dok će iskusni igrači biti ključni u vođenju momčadi kroz ovaj zahtjevan susret.

Dodatno, trener Nikola Šafarić može računati na povratak nekih ključnih igrača koji su prošlo kolo bili suspendirani. Njihov povratak u momčad dodatno će ojačati konkurenciju unutar ekipe te pružiti više opcija i dubinu na terenu.

Dinamo, vođen svojim trenerom te snagom i kvalitetom svojih igrača, teži prema najvišoj poziciji, samom vrhu tablice. Uzbuđenje raste kako se datum susreta približava, a navijači već željno iščekuju sudar ovih dviju momčadi. Dokaz tomu je i kako su pojedini sektori tribina već rasprodani!

Hoće li Dinamo nastaviti svoj pobjednički niz ili će Varaždin iznenaditi hrvatski nogometni svijet? Odgovor ćemo dobiti na terenu Varaždina, gdje će se odigrati još jedan nezaboravan okršaj između ova dva nogometna rivala.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 21:28