Vladimir Dugandžić/CROPIX
BILI U ZAPREŠIĆU

Krstičević: Iako smo ostali bez svih napadača, nećemo se skrivati u mišju rupu!

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 14. rujan 2012. 12:47

U subotu u 18 sati Hajduk je gost Intera, a prije odlaska momčadi na put u Zaprešić na presici u novinarskom salonu na Poljudu sedmoj sili se jutros obratio trener Hajduka Mišo Krstičević.

- Maglica definitivno ne može, Kukoč nam se tek vratio, Kiš nam se priključio i vidjet ćemo što će biti s njim, kao i s Milovićem koji je isto u procesu povratka. Oslabljeni smo odlaskom Vukušića, bez Maglice i Kiša, praktički smo bez ijednog pravog špica. Nakon odlaska Vukušića pokušali smo dovesti jednog napadača. Tko zna, možda Kiš u Zaprešiću i zaigra od početka - elaborirao je brojne probleme s ozljedama Krstičević. No to nije 'bijelima' alibi.

- Nećemo se sakrivati u mišje rupe, pokušat ćemo pobijediti - najavio je Krstičević. Iako nakon Intera Hajduk čekaju dvije najbolje plasirane momčadi lige Slaven Belupo (na Poljudu) i Dinamo (u Maksimiru) Krstičević upozorava na snagu momčadi trenera Borimira Perkovića.

- Gledali smo utakmicu Splita i Intera u kojoj je Inter zaista igrao izvanredno. Split je imao s njima dosta problema. Govoriti o njima kao o bezveznoj ekipi bilo bi suludo. Bit će neizvjesna utakmica do kraja, mi imamo naše prednosti, ali i mane - rekao je Krstičević .

Novinare je najviše zanimao trenerov komentar nastupa za Hrvatsku Josipa Radoševića, ali Krstičević se dotakao i drugih stvari, pa i priče o rasizmu.

- Bio je to medijski linč 'maloga' zbog nečega što je bilo kada je imao 14 godina, a svi znamo kakav je izvanredan momak. To ne ide na čast onima koji su to radili, sramota su takve uvrede na njegov račun. Što se tiče igre izbornik je tu najmjerodavniji. Sa 18 godina imao je 72 posto točnih dodavanja, on je svoj zadatak ispunio. To je na čast i njemu i nama. Na pravom je putu da postane odličan igrač.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 09:13