Darko Tomaš / Hanza media
POVRATNIK I POJAČANJE

MARKO I MARIO POSTAJU NOVI ADUTI CICE KRANJČARA Može li Dinamo u njima dobiti ulaznicu za LP?

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 25. srpanj 2016. 19:37

Jučer su u Maksimiru iskoristili priliku za predstavljanje novog igrača, Marka Leškovića, te povratnika Marija Šituma, koji je jučer potpisao ugovor s Dinamom na četiri godine. Trener Kranjčar predstavio je obojicu, u uvodu kazavši da Šitum nije novi kadar.

- Zadovoljan sam Šitumovim odnosom prema radu i ispunjavanju zahtjeva koje sam postavio pred njega. Kad je riječ o Leškoviću, on dobiva u Dinamu veliku mogućnost da se nametne, te da ostvari svoju karijeru onako kako mi svi želimo i kako želi on sam. Mogu obojici obećati da ću ih vrednovati po učinku, zavrijedili su da budu ovdje - kazao je Cico.

Šitum je kazao kako mu je jako drago što je opet u plavom klubu, iz kojeg je bio otišao na posudbu u Lokomotivu, pa u Speziju.

- Izgleda da sam okolnim putem morao opet doći u Dinamo. Možda sam sad iskusniji, možda sam i napredovao. Naravno, sve to treba pokazati na travnjaku. Sretan sam, dolazak u Dinamo bila je jedina opcija povratka u Hrvatsku. Sigurno ću dati sve od sebe i probat ću se nametnuti u funkciji momčadi - kaže Šitum.

Lešković, koji je pak na pet godina potpisao prije neki dan, veli:

Kako će Dinamo proći u Europi ove sezone?

Proći će u skupinu Lige prvaka

Ispast će na zadnjoj stepenici i ući u Europsku ligu

Neće izboriti ni Europsku ligu niti Ligu prvaka

Ispadaju već protiv Vardara

- Sretan sam što sam došao u Dinamo. Jedva čekam da počnem trenirati, da se priključim momčadi. Dolazak u Dinamo odličan je iskorak u mojoj karijeri. Na meni je sad dati sve od sebe i pomoći klubu u ostvarenju svih ciljeva koji su pred njim. Bilo je nekih ponuda iz Serie A, ali kad sam dobio ponudu iz Dinama, nisam uopće dvojio.

Nadovezao se Kranjčar...
- Serie A je moćna liga, ali Lešković nije imao ponudu tako velikog kluba kao što je Dinamo!
Naravno, Leškoviću će trebati neko vrijeme da se uigra s momčadi - kazao je trener Kranjčar. - Čak bi mogao konkurirati u uzvratnoj utakmici s Dinamom iz Tbilisija. Šitum je pak oporavljenik nakon ozljede, također će mu trebati neko vrijeme za hvatanje forme.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 20:06