CROPIX
SLUŽBENA PRESICA

NAKON EVERTONA HAJDUK SE OKRENUO DOMAĆIM IZAZOVIMA, TRENER PUN AMBICIJE 'Naši su ciljevi sada prvenstvo i kup. Moramo se odužiti navijačima'

Piše: Vedran BabićObjavljeno: 26. kolovoz 2017. 15:49

Dojmovi nakon utakmice s Evertonom tek što su se stišali, a pred nogometašima Hajduka već je novi ispit na ligaškom putu.

Sutra od 21 sat na Poljudu u 7. kolu Hrvatski telekom Prve lige 'Bijeli' dočekuju Istru 1961. Puljani u dosadašnjih šest utakmica nisu ostvarili ni jednu pobjedu i po svemu sudeći ove ih sezone čeka borba za ostanak, dok su Splićani nakon remija s Evertonom ohrabreni i puni samopouzdanja te se od njih očekuje (lagana) pobjeda.

Hajdukov trener Joan Carrillo u uvodu se osvrnuo na revanš s Evertonom, piše Slobodna Dalmacija.

- Nismo imali sreće. Bili smo bolji, imali više prilika, ali oni su nas kaznili. Ne samo u Splitu, već i u Liverpoolu gdje su nam zabili golove iz naše dvije greške. No to je sada prošlost, naši su ciljevi sada prvenstvo i kup. Moramo se odužiti navijačima dobrim igrama.

Dodao je:

- Kad primiš onakav gol kakav smo mi primili, momčad obično padne, ali nama se to nije dogodilo. Nastavili smo stvarati prilike i prikazali smo mušku igru. No to je sada iza nas. Istra je najvažnija. Želim se ove sezone boriti za Ligu prvaka.

Osim Futacsa koji je ozlijeđen na duži period, za Istru neće konkurirati ni Ohandza ni kartonirani Barry.

- Danas imamo još jedan trening pa ćemo nakon njega biti pametniji, u dogovoru s liječnicima. Fizički umor je prisutan, ali ne toliko koliko psihički.

Promjene na golu neće biti, kaže Carrillo, a na pitanje tko će sutra izvesti penal ako ga bude, odgovorio je:

- Ne želimo praviti od muhe slona. Mogu samo reći da je sve riješeno i da je odnos između igrača izvrstan. To je najvažnije. Ako budemo imali penal protiv Istre, najvažnije ga je zabiti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 21:31