Srdjan Vrancic / Hanza Media / Hanza Media
JEDINSTVEN SLUČAJ

NEOČEKIVANI 'PROBLEM' ZA TRENERA DINAMA Kako je moguće da hrvatskoj reprezentaciji nedostaje pravi lijevi bek, pa Dinamo ih odjednom ima - trojicu!?

DINAMO Klub iz Maksimira jedan je od rijetkih koji za poziciju lijevog beka ima čak trojicu ozbiljnih kandidata
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 30. lipanj 2017. 10:19

Nitko nema dva života i nitko nema tri lijeva beka! E, Dinamo ih ima. Bekove. Pozicija koja je u nogometu općenito deficitarna, ne samo kvalitetom već i kvantitetom, s kojom se muče i najveći klubovi, u Maksimiru je trenutno prekapacitirana.

U utorak poslijepodne prvi su put sva trojica bila na treningu, Josip Pivarić, Borna Sosa i Jan Lecjaks krenuli su u bitku za minutažu, jasno, svaki od njih se nada da će baš njegovi argumenti biti ključni pri trenerovu izboru. Josip Pivarić je ovdje starosjedilac, domaći dečko, reprezentativac, iskusan tip. Bez obzira na lošiju prošlu sezonu i kritike koje je znao primati, hijerarhijski je još uvijek na vrhu, prvi ‘pick’. Dok god je ovdje.

Čeh Jan Lecjaks sigurno nije došao iz Young Boysa da bi sjedio na klupi, uostalom, Dinamo ga je nešto i platio, bilo bi glupo plaćati rezervu...

A opet tu je i Borna Sosa. Mladi, potentni bek, koji je već prošle sezone pokazao kako se s njime može ozbiljno računati. Sad mu je 19, mora igrati da bi napredovao, sezona u kojoj će sjediti na klupi ili tribini sigurno mu neće koristiti.


Jan Lecjaks Goal HD - Galatasaray 1-1 Young... by HoFoot" frameborder="0" allowfullscreen>

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 22:27