CROPIX
STIŽE NA RUJEVICU

NEVJEROJATNO KOGA JE ŽDRIJEB DODIJELIO RIJECI I HAJDUKU Sudac koji je bježao od huligana na Poljudu ponovno će dijeliti pravdu na derbiju!

Piše: Tanja GojsilovićObjavljeno: 10. svibanj 2017. 01:33

Jadranski derbi Rijeke i Hajduka, koji se u subotu sastaju u sklopu 33. kola Prve HNL s početkom u 17 sati, sudit će Mario Zebec iz Cestice.

Zebec je sudio i prošli međusobni susret Hajduka i Rijeke na Poljudu, a ostat će zapamćen po upadu navijača na teren i ružnim scenama koje su se nekoliko minuta događale na poljudskom travnjaku. Podsjetimo, jedan navijač Hajduka utrčao je u teren s vatrogasnom štipaljkom za baklje, počeo je natjeravati Zebeca po travnjaku, ali nasreću, nije došlo do fizičkog sukoba.


fan attacks referee

Zebec je sudio i dva poljudska derbija Hajduka i Dinama, a Hajduk je u ta tri dvoboja uzeo samo bod i to baš Riječanima. Pomoćnici će mu, inače, biti Ivica Modrić te Igor Krmar iz Zagreba, dopunski suci su Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca te Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, a četvrti sudac je Goran Pataki iz Đakova.

Program 33. kola Prve HNL počinje u petak od 18 sati dvobojem Istre i Cibalije, a tom će utakmicom arbitrirati Bruno Marić (Daruvar). Istoga dana u 20 sati Split dočekuje Dinamo, a za glavnoga suca izabran je Igor Križarić iz Čakovca.

U subotu od 15 sati zaigrat će Lokomotiva i Inter Zaprešić, a sudit će im Dario Bel iz Osijeka, dok će večernji subotnji susret, onaj Osijeka i Slavena Belupa od 19 sati, voditi Zagrepčanin Dalibor Mlakar.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 23:54