CROPIX
PIŠE J. RADIĆ

OBRAT U VELIKOM SKANDALU U HAJDUKU Otac igrača 'bijelih' došao je na policiju prijaviti predsjednika Kosa

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 07. prosinac 2016. 16:16

Predsjednik Hajduka Ivan Kos prijavio je Ivana Vojkovića, oca igrača splitskog kluba Frane Vojkovića, za fizički napad i prijetnju smrću.

Ali, činjenica je također da je Ivan Vojković došao na policiju u pratnji svog odvjetnika sa namjerom da prijavi Kosa za fizičko i psihičko maltretiranje.

Međutim, kada je stigao u PU Splitsko-dalmatinske, dobio je informaciju da je Kos već njega prijavio za navedene radnje.

Vojković je u pratnji odvjetnika ispitan u prostorijama PU Splitsko-dalmatinske gdje je negirao sve navode u prijavi, a predmet je potom proslijeđen Državnom odvjentištvu Republike Hrvatske (DORH).

- Moj klijent je došao u policijsku postaju sa namjerom prijave protiv predsjednika Hajduka zbog fizičkog i psihičkog maltretiranja tijekom razgovora na Poljudu. Pritom su ga policijaci izvjestili da je protiv njega već podnesena prijava zbog verbalnog napada i da mora ostati u postaji dati iskaz o navodima prijave. Sve navode prijave moj klijent je u potpunosti negirao - kazao je odvjetnik Davor Radić koji zastupa privedenog Ivana Vojkovića.

Od glasnogovornice PU splitsko-dalmatinske Antonele Lolić dobili smo izjavu glede događaja na Poljudu u srijedu ujutro.

- Zaprimili smo prijavu iz jednog kluba gdje je navedeno da je 34-ogodišnjak verbalno napadnut pri čemu je u provedeno kriminalističko istraživanje u kojem je jedna osoba uhićena i dovedena u prostorije PU na ispitivanje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 17:30