Screenshot: YouTube
'DUGO SMO ŠUTJELI'

OTKRIVENA POZADINA ISKLJUČENJA Rekao mi je da letim van čimi zucnem! Nisam mu psovao 'majku lopovsku'! Morali smo reagirati nakon godina šutnje

Piše: Marijan ProjićObjavljeno: 05. prosinac 2016. 14:13

Gostujući u emisiji “Sport nedjeljom” na Z1 televiziji Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora Rijeke, prokomentirao je ostavku Damira Miškovića na sve funkcije u HNS-u.

- Razgovarali smo nakon utakmice u dva navrata i njegova odluka nije samo reakcija na suđenje u Maksimiru. Zbog poslovnih obaveza već neko vrijeme ne sudjeluje u radu tih tijela i to je istodobno dokidanje jedne formalnosti - izjavio je Mance

PRIJETNJA 4. SUCA

Osvrnuo se i na činjenicu da je u Maksimiru drugi put ove sezone protjeran s klupe na tribine.

- Nisam konfliktna osoba i više sam za mirenje nego za sukobe, ali osjetljiv sam na Rijeku. Još prije početka 4. sudac prišao i rekao da letim van čim nešto zucnem. Nažalost, nisam izdržao i zbog toga mi je žao, ali nisam nikome psovao majku. Nikada to nisam radio - odlučno je demantirao Mance iako je psovka “j...m vam mater lopovsku” upisana u zapisnik.

AFEKT

U istoj emisiji gostovao je i direktor Dinama Tomislav Svetina.

- Vjerujem da je Mišković odluku o ostavci donio u afektu, a ako je zbog suđenja, onda zasigurno nije u korist nogometa. Zbog istog razloga takvu odluku mogao je donijeti i nakon utakmice s Belupom - izjavio je Svetina, naglasivši da u Dinamu nikada ne komentiraju suce i prisjetio se finala Kupa kada su “modri” bili oštećeni i ostali bez naslova, ali nisu dignuli hajku na suca.

Mance je odgovorio da je utakmica na Kantridi bila posljednja za suca Ljubičića.

Davor Zunic / CROPIX
CROPIX

- Rijeka ostaje otvorena za suradnju sa svim klubovima. Nismo komentirali izbor Vučemilovića, on je prema našim iskustvima bio dobar izbor. Ova reakcija nije samo na jednu utakmicu. Nakon što šutite, godinu, dvije ili tri, jednom na koncu morate reagirati - zaključio je Mance.

Dan nakon derbija bivši igrači Rijeke nisu bilo raspoloženi za komentare .

- Uspio sam pogledati samo posljednjih pet minuta i ne mogu komentirati. Što se tiče ostavke Miškovića, vjerojatno ima svoje razloge - izjavio je Mladen Mladenović, bivši kapetan.

Vratar Andrej Prskalo imao je nekoliko fenomenalnih reakcija u prvom poluvremenu, .

- S obzirom na sve okolnosti te činjenicu da smo više od 20 minuta imali igrača manje, uzeli smo vrijedan bod.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 03:14