Vladimir Dugandzic / CROPIX / CROPIX
VRLO VAŽNA POBJEDA

POSTOJE I DRUGAČIJI DERBIJI Split i Cibalia odigrali neizvjesnu utakmicu u borbi za 'goli život', jedan pogodak odlučio pobjednika

Piše: HinaObjavljeno: 05. ožujak 2017. 20:04

SPLIT - CIBALIA 1:0 (Jovanović 9')

SPLIT - Park mladeži. Gledatelja 300.

SPLIT (4-2-3-1): Kukić - Jurendić (od 65. Maglica), Dupovac, Mikulić, Vasilj (od 76. Merajić) - Jakić, Boljat - Tomičić (od 90. Vuković), Pavlovski, Pešić - Jovanović.
Trener: Akrapović

CIBALIA (4-2-3-1): Matković - Žderić, Tipurić (od 83. Tomašević), Romić, Čuljak - Muženjak, Markić - Baša (od 67. Brekalo), Glavica, P. Mišić (od 73. Karačić) - Mastelić.
Trener: Pacult
Sudac: Fran Jović (Zagreb). Pomoćnici: Modrić i Krmar. Četvrti sudac: Mlakar. Delegat: Balen.

Strijelac: 1:0 Jovanović (9)

------------------------------------------------------

POGODAK
1:0 JOVANOVIĆ (9)

Jurendić je uputio centaršut, obrana Cibalije nije raščistila, Tomičić je izborio situaciju za šut, ali je iznenadio povratnom loptom u sredinu za Jovanovića, koji s devet metara pronalazi put do mreže makar je lopta zakačila Tipurića.

-----------------------------------------------------------

U posljednjoj utakmici 23. kola Prve HNL Split je pred svojim navijačima pobijedio Cibaliju sa 1-0, a pobjednički pogodak postigao je Jovanović već u 9. minuti dvoboja.

U derbiju začelja tri su boda pripala Splitu, koji je zahvaljujući pogotku Jovanovića stigao do pobjede koja ga je približila osmoplasiranom Interu na šest bodova, a toliku prednos 'crveni' sada imaju u odnosu na Cibaliju koja je pred ispadanjem iz prvoligaškog društva.

Utakmicu na stadionu u splitskom Parku mladeži pratilo je oko 300 gledatelja, a sudio je Fran Jović iz Zagreba.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 02:06