CROPIX
ZNA SE NA KOME JE ODLUKA

PRIČA O VELIKOM TRANSFERU DOBIJA NOVU DIMENZIJU Pjaca rekao NE, veliki šef stigao u Zagreb!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 06. srpanj 2016. 10:19

Naravno da su mogući transferi Marka Pjace i Marka Roga i dalje vruća maksimirska tema. Jučer smo razgovarali s glavnim pregovaračem Dinama Tomislavom Svetinom, direktorom kluba koji je jedini pregovarao sa sportskim direktorom Napolija Cristianom Guintolijem za njegova posjeta Maksimiru.

- Nakon završetka razgovora čekamo službenu ponudu Napolija. Za nju nije određen vremenski rok, nama se ne žuri, nećemo nikoga požurivati. Štoviše, nama bi bilo drago da ponuda stigne nakon što Pjaca i Rog odigraju kvalifikacije za Ligu prvaka - kazao je Svetina.

U očekivanju te službene ponude Napolija priča ipak dobiva neke druge obrise. Jučer smo dobili potvrdu informacije da Marko Pjaca ne želi u Napoli! To cijeloj priči o velikom transferu daje ipak neku sasvim drugu dimenziju.

Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

Konačno, u Dinamu nikome na pada na pamet, bez obzira na visinu transfera, prisiljavati igrača na potpis ugovora s klubom u kojem ne bi želio nastaviti karijeru.

- Naravno da ćemo poštivati odluku igrača - kazao je Svetina.

Koje je najbolje rješenje za Marka Pjacu?

Ostati u Dinamu još jednu sezonu

Trebao bi otići u Napoli, tamo će sigurno igrati

Mora se još strpiti, zaslužio je odlazak u veliki klub

U Zagreb stigao i vlasnik Milana!

U jednom zagrebačkom restoranu sinoć je viđen sportski direktor Milana Adriano Galliani, što se automatski povezuje s njegovih pokušajem dovođenja Marka Pjace u slavni talijanski klub.

Nikakva preciznija saznanja s kim se sastao nije bilo moguće dobiti, ali očito da su pregovori s Dinamom daleko odmaknuli i da bi rezultat brzo mogao biti poznat, možda već danas.

Također je važno spomenuti kako je Silvio Berlusconi potvrdio prodaju Milana kineskim investitorima, a oni su navodno spremni uložiti čak 400 milijuna eura u dovođenje pojačanja u sljedeće dvije godine. (tr)

CIJELI ČLANAK MOŽETE PROČITATI TISKANOM IZDANJU SPORTKIH NOVOSTI

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 06:11