Bozidar Vukicevic / Hanza Media
TRAŽI SE RJEŠENJE

PROBLEMI NA POLJUDU! OTPISANI ILI POVRATAK OTPISANOG? Carrillo bi protiv Osijeka aktivirao Ćosića, ali ga je Uprava ' prekrižila'

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 04. svibanj 2017. 19:30

Otpisani, pa povratak otpisanih. Kad nema Bugara Georgija Terzieva koji će onda stoper nastupiti u paru s kapetanom Zoranom Nižićem?

Ardian Ismajli, Petar Bosančić ili ipak – Marko Ćosić?

O tome u Poljudu sigurno ovog tjedna "razbijaju glavu", a koliko znamo trenera Joana Carrilla i njegove postulate da mu igraju najbolji, on bi najradije posegnuo za - Markom Ćosićem, prenosi Slobodna dalmacija.

Pa je tako vrlo vjerojatno da u trenutku delikatne borbe za treće mjesto i malog derbija protiv Osijeka trener Hajduka posegne "u ormar" za Ćosićem; strese s njega naftalin i potraži od njega usluge. Pa neka se čini da se već spakirao za odlazak.

Zagreb, 220417. 
Stadion Maksimir.
Utakmica 29. kola MAXtv Prve lige,  GNK Dinamo - HNK Hajduk. 
Na fotografiji: Amir Hodzic, Ilkov Terziev Georgi.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

Znamo da je stoper iz Zaprešića u posebnom statusu nogometaša koji nije riješio odnose s Hajdukom glede nastavka svoje karijere. Priča je poznata: Marko Ćosić neće biti otkupljen za 250.000 eura ugovora, od toga je 200.000 trebalo uplatiti do 30. travnja. U Hajduku su procijenili da ne bi za Ćosića dali taj novac i automatski je pao u drugi plan.

Međutim, rado bi ga u projekciji zadržali, ali na posudbi, još neko vrijeme i sad treba dogovoriti tu eventualnu mogućnost s njegovim zastupnicima, uz Inter Zaprešić odakle je i došao.

Je li to moguće i izvedivo, stvar je pregovora, umijeća diplomacije i zasad još nema spoznaje koliko je "čvor Ćosić" blizu definitivnom raspletu.

Predviđajući takav zaplet da se Ćosića neće otkupiti, dogodilo se da Ćosić u zadnje četiri utakmice uopće nije nastupio; protiv Cibalije, Dinama, Splita i Istre 1961. Dapače, samo je protiv Dinama bio na klupi u Maksimiru, a u ostale tri ostao je izvan popisa od 18 igrača. Dogodilo se da je u sve četiri Hajduk – pobijedio. Što ne treba dovoditi u kontekst.

Istina je, Bugar Terziev je zgrabio mjesto prvotimca, nakon što se oporavio od ozljede, a na klupi (i par minuta) se otvorilo malo mjesta i za mladog Bosančića, dok Ismajli više konkurira za desnog beka (dok je Juranović ozlijeđen, Tudor i Ismajli mijenjaju se kao desni bekovi).

No, što sad? Terziev je uletio u start za crveni karton, isključio se za meč protiv Osijeka i stavio "bijele" na kušnju? Koga u par s Nižićem?

OVDJE PROČITAJTE OPŠIRNIJE!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 18:47