Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
STIGLA POTVRDA

PRVA DOBRA VIJEST U MORU DINAMOVIH PEHOVA Mlada nada Dinama ipak ne mora na operaciju, ali sada se ponovno ozlijedio - Ante Ćorić

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 05. srpanj 2017. 16:14

Filip Benković se tik pred početak utakmice s Tosnom vratio u Moravske Toplice. Obavljao je dotad u Zagrebu preglede, bio na terapiji.

- Ne znam, ne znam još što je, čekam, vidjet ćemo što će reći doktori - kazao nam je Ivajlo Petev prije susreta.

Ipak, mnogo bolje vijesti stigle su poslije utakmice. Iznio ih je sam Dinamov trener...

- Kako stvari stoje, pregledi nisu pokazali da se radi o nečemu čega bismo se trebali bojati, vjerujem da će nam se odmah priključiti treninzima, a možda i odigrati jednu od ove dvije utakmice na pripremama - kazao je Petev.

Dobra je vijest i da je Nikola Moro zaigrao protiv Tosna. Samo večer ranije uganuo je gležanj, nije mogao ni hodati.

- Mislim da nije tako strašno, ne izgleda opasno kao krajem prošle sezone kad je stradao isti gležanj - rekao nam je Moro.

Petev se hvatao za glavu.

- Izgubili smo ga za pripreme. Nije strašno, ali dva dana će odmarati, pa dva dana lagano trenirati i evo ti kraja priprema - jadao se Dinamov trener pitajući se “što me to snašlo”.

S Morom sve OK

No, Moro se brzo oporavio, doslovno preko noći i bio je jučer u sastavu. Doista, nije dan ranije izgledalo kao da će to biti moguće.

Dinamov trener Ivajlo Petev tvrdi da nisu te ozljede razlog što je redoviti jutarnji trening pretvorio u trčanje po šumi.

- Ne, u šumi je bolji zrak, trebali bismo to raditi češće - odgovorio je Petev, ipak nešto bolje raspoložen nego dan ranije.

Jer, vratio se iz Zagreba i Lešković, čiji su nalazi dobri i uskoro bi se trebao vratiti u pun pogon. Jučerašnju utakmicu gledao je zajedno s Olmom s tribine, ali u sljedećoj bi već mogao i dobiti koju minutu.

Jučer nije bilo ni Armina Hodžića. I on je dobio na treningu dan ranije udarac u natkoljenicu, “autor” je kao i kod More bio Dino Perić, pa je propustio utakmicu. Ipak, ne bi trebalo biti ništa ozbiljnije. A onda se u utakmici ozlijedio i Ante Ćorić. Opet gležanj, šepajući je napustio teren, morao je ući Gojak. Nastavljaju se nevolje, u prvom je susretu stradao Benković, u drugom Ćorić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 15:38