RONALD GORSIC Cropix
ČEKA SE POTVRDA

Dinamo vodi pregovore sa Splitom: Hoće li doći do odgode utakmice u Kupu? Zna se i mogući novi termin

U srijedu bi trebali znati rasplet ove priče, a SN doznaju kako službeni zahtjev još nije stigao u HNS
Piše: SNObjavljeno: 01. studeni 2022. 12:18

Nogometaši Dinama otputovali su u utorak oko podneva iz Zagreba za London gdje će u srijedu protiv Chelseaja igrati posljednju utakmicu nadmetanja po skupinama Lige prvaka. Istoga dana, pojavila se informacija da su Modri na adresu HNS-a poslali zahtjev da se odgodi utakmica osmine finala Kupa, ona koji bi prvak Hrvatske 9. studenog trebao igrati na Parku mladeži.

No, kako doznaju Sportske novosti, nikakav službeni zahtjev nije upućen prema Hrvatskom nogometnom savezu, ali je istina da Dinamo pokušava dogovoriti novi termin. Modri, naime, pregovaraju sa RNK Split.

U ovim se trenucima pokušava pronaći zajednički jezik. Kao mogući novi termin spominje se 1. ožujka, no više toga bit će jasnije tijekom sutrašnjeg dana (srijeda) kada bi trebali dobiti konačnu potvrdu ove priče.

Utakmica sa Splitom, kad bi se igrala u ranije planiranom terminu (9.11.), trebala bi biti 30. utakmica zagrebačkog kluba u tekućoj sezoni i jasno je da bi Anti Čačiću i društvu zbog ludog ritma više odgovarao neki kasniji datum

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. svibanj 2024 18:42