Ronald Goršić / Cropix
'CRNI' GAZE

Pulska mizerija nastavila se u Zaprešiću, Zoran Vulić ponudio ostavku!

ragovoljci su na svom stadionu u Sigetu pobijedili Karlovac sa 1-0, dok su Puljani 'nastradali' kod Intera u Zaprešiću sa 1-3.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. ožujak 2011. 21:08

Nogometaši Hrvatskog dragovoljca u 22. kolu HNL-a nastavili su sjajan niz ovog proljeća, dok s druge strane, Istra 1961 i dalje se ne može sastati s bodovima. Dragovoljci su na svom stadionu u Sigetu pobijedili Karlovac sa 1-0, dok su Puljani 'nastradali' kod Intera u Zaprešiću sa 1-3.

Nakon jesenskog dijela HNL-a Sigećanima baš nitko nije dao ni jedan posto izgleda da se spase od ispadanja. Međutim, nakon četiri odigranih kola u drugom dijelu, tri pobjede i jednog remija, zadržavanje prvoligaškog statusa za dragovoljce više i ne izgleda kao nemoguća misija. Sada su Crni na samo jedan bod od pretposljednje Istre. Protiv Karlovca junak utakmice bio je Brozović, koji je u 80. minuti iz slobodnog udarca 'izbušio' neopreznog Lovrića.

Zaprešićki Inter posao protiv Istre obavio je u prvih 45. minuta kada su Žuti tri puta torpedirali Vulićeve trupe. Koliko god Puljani bili slabi, preplašeni, neborbeni, mora se priznati i da nemaju sreće. Jer, golovi kakve su primili u Zaprešiću bili su tragikomični. Već u 4. minuti Kramarić je iz slobodnog udarca, ali i uz veliku pomoć živog zida, matirao Škorića. U 15. minuti Balić je sa 30 metara pucao, lopta je na putu pogodila nesretnog Pauletića i tako prevarila gostujućeg vratara. U 26. minuti točku na 'i' zaprešićke predstave stavio je Balić nakon ubacivanja Kramarića. Poraz Istre pet minuta prije kraja ublažio je Plantić...

Nakon utakmice trener Istre Zoran Vulić ponudio je ostavku, a ispred stadiona vodio je žućnu raspravo s gazdom Šćeglovom. Vulić mu je govorio 'da ne može više to izdržati', a Rus je ponavljao 'sutra, sutra'.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 01:24