TOGA NAM NEDOSTAJE U DRŽAVI

SPREMA LI SE SMJENA DISCIPLINSKOM SUCU KOJI JE KAZNIO SOUDANIJA? Krenule razne špekulacije, slijedi rasprava, ali u jedno - ne sumnjamo

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 22. travanj 2017. 10:04

Saša Pavličić-Bekić bio ja član Arbitraže HNS-a, potom predsjednik Disciplinske komisije dvije godine, od 2014. do 2016., te je prvu sezonu disciplinski sudac HNL-a. Doživio je da mu se dijelom preinače odluke, primjerice Komisija za žalbe smanjila je svojedobnu kaznu članu IO-a HNS-a Alojziju Šuprahi kojeg je sankcionirao sa 27 tisuća kuna, da bi na kraju platio 12 tisuća, pa i u još nekim javnosti manje značajnim slučajevima. Međutim, prvi put mu je odluka poništena, totalno promijenjena.

Krenule su medijske špekulacije da će biti smijenjen, da mu čelnici HNS-a neće oprostiti kažnjavanje Soudanija, iako je to prvi slučaj da je baš “nagažen”. O njegovu radu raspravljat će Izvršni odbor HNS-a, vjerojatno na kraju sezone. Pavličić-Bekić zahvalio se na ponudi da cijeli slučaj prokomentira u medijima, no jedno je jasno, ostavku neće podnijeti. Kao što je ne podnose ni suci županijskog suda, kad im Vrhovni sud ukida odluke. U jedno ne sumnjamo - on je čovjek koji je odluku donio pošteno i moralno. Čega nam u državi, u mnogim sferama, itekako nedostaje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. svibanj 2024 19:22