Ronald Gorsic / Hanza Media / Hanza Media
ČEKA PRAVU PRILIKU

STIGAO JE U DINAMO KAO VELIKI POTENCIJAL, ALI UBRZO JE USLIJEDILO NEZADOVOLJSTVO Mladom Brazilcu žao što je stigao na Maksimir

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 12. svibanj 2017. 00:37

Koga će trener Ivajlo Petev gurnuti na desnu stranu umjesto Soudanija? Po nekim informacijama, na mjestu alžirskog reprezentativca trebao bi zaigrati - Marcos Guilherme!

To će biti velika prilika mladom Brazilcu koji, smatraju neki, u modrom dresu do sada i nije dobio pravu šansu. Najavljen kao veliko pojačanje, nastupio je u deset proljetnih utakmica, ali ni jednom nije odigrao svih 90 minuta!

Šest puta ulazio je s klupe i dobivao malu minutažu, ulazio je u 77, 71, 73, 53, 56 i 86. minuti, a u ostale četiri utakmice izašao je u 62, 58, 87. i 59. minuti. To je porazna statistika za igrača koji je bio brazilski reprezentativac u mlađim dobnim kategorijama.

Načuli smo da je Guilherme nezadovoljan takvim statusom te da mu je polako počelo biti žao što je došao u Dinamo.

Ako mu Petev, a ima takvih naznaka, na Parku mladeži da priliku od prve minute, eto mu prave prilike pokazati što zna. I to na desnoj strani, na kojoj je, uostalom, igrao u Atleticu Paranaenseu.

Također, izgleda da će Petev na Parku mladeži opet Sammira i Ćorića ostaviti izvan udarne momčadi, u sredini vezne linije trebao bi igrati Amer Gojak, a na lijevoj strani Dani Olmo, dakle, u fokusu su mladi momci koji su se nametnuli u posljednjim utakmicama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 04:13