CROPIX
'IGRAČI SU BILI RAZOČARANI...'

ŠTO SE DOGODILO U HAJDUKOVOJ SVLAČIONICI? Trener Hajduka otkrio što posebno cijeni kod tri velike nade i zauvijek zaključio priču o svađi!

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 30. rujan 2017. 13:07

Nije tajna da su u Hajduku proklamirali jedan o iljeva oko promocije mladih igrača. Nije napušte projekt 2naša dica", treba im dati vremena, nema preko noći ulaska u momčad. Potencijal postoji, uostalom da nije tako ne bi niti ovaj tercet mladih bio u kadru prve momčadi.

Trener Joan Carrillo ukratko je otkrio što je "to nešto" što vidi kod terceta mladih igrača, piše Slobodna Dalmacija.

O Tekliću

Bio je s nama na pripremama, znamo da ima potencijal, ali on je u procesu stvaranja. Mora napredovati fizički i taktički, a za to treba puno rada i strpljenja. Sve predispozicije ima. Dobar je između linija i ima zadnji pas. Zato sam ga i uveo protiv Lokomotive. Sviđa mi se njegov stav da želi, traži loptu. Moramo ga dozirati, za dobro njega i kluba.

O Jandreku

Sviđa mi se njegov intenzitet na treninzima. Sretan sam s njime, zato i jest tu. Dobit će prostor.

O Deliću

I on ima potencijal, u prvom redu u fizičkom dijelu. Posjeduje dobar udarac i puno je napredovao. Pratimo sve naše mlade igrače, pa tako i njega.

Carrillo je je prokomentirao i navodni sukob napadača Saida i vratara Stipice u svlačionici nakon remija s Lokomotivom.

- Nisam to vidio. Nakon utakmice imam obveze prema medijima, ali sam pričao s kapetanima i rekli su mi da se ništa nije dogodilo. Izgubili smo dva važna boda u zadnjim sekundama i igrači su bili razočarani zbog poraza, to je bila samo diskusija. Nije bilo ništa negativno. Svaki dan smo zajedno licem u lice, evo imali smo sada i dva rođendana Tudora i Ohandze.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 14:11