CROPIX
JADRANSKI DERBI PRIPAO PRVAKU

TRENER HAJDUKA OČAJAN NAKON BOLNOG PORAZA OD RIJEKE 'Navijači oprostite! Ne okrećite nam leđa! Najradije bih si sam zabio nož u srce!'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 17. rujan 2017. 22:14

Hajduk je pred domaćom publikom na Poljudu poražen u Jadranskom derbiju od Rijeke 2:0. Kada su igrači Hajduka po završetku susreta došli pozdraviti Torcidu, cijeli Sjever okrenuo im je leđa.

"Najlošija utakmica moje momčadi otkada sam trener. Tražim oprost od navijača. Nešto najgore što se momčadi može dogoditi je kada navijači okrenu leđa igračima. Nažalost, imali smo puno grešaka u dodavanjima, prvi gol je dječja pogreška iz koje su nam zabili pogodak. Bilo je dosta nepreciznosti. Rijeka je s jasnom strategijom dolazila do šansi, a mi smo ispadali iz igre. S Ohandzom smo htjeli dobiti ofenzivnu snagu više, međutim poremetila nas je njegova ozljeda. U zadnjoj fazi utakmice bilo mi je zaista teško prepoznati svoju momčad. Ponovit ću, ovo je najgora utakmica koju smo mi pružili na Poljudu i moram biti racionalan i hladan, jer po svom temperamentu ja bih sam sebi zabio nož u srce", priznao je trener Hajduka, Joan Carrillo.

Trener Rijeke, Matjaž Kek nakon pobjede na Poljudu čestitao je svojim igračima, ali je naglasio 'nema lagane pobjede protiv Hajduka u Splitu'.

"Čestitam igračima na reakciji nakon AEK-a, jer trebalo je iskontrolirati Hajduk i njihov huk sa sjevera. Početkom drugog dijela smo imali kratko razdoblje pada, ali sve ostalo smo dominirali", rekao je Kek pa odgovorio na pitanje 'je li Rijeka prevagu napravila u agresivnijem pristupu', jer Hajduk je napravio tek sedam prekršaja, a Rijeka 17.

"U tom segmentu smo zakazali protiv AEK-a. Nismao imali čvrsti dvoboj, igru 'jedan na jedan'. Protiv Hajduka je bilo puno dobrih stvari, ali bili smo prespori u nekim sitaucijama, falilo nam je pola koraka. Ovdje je u pitanju bila psiha, jer kada dođeš na Poljud onda je puno lakše trčati, biti agresiavn i proradio je riječki inat koji nas je nosio prošle sezone."

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 17:13