NIKOLINA VUKOVIC STIPANICEV/CROPIX Cropix
LEGENDA NA KLUPI

U Maksimiru razočarani trenutnom situacijom, uskoro pada i smjena! Igor Cvitanović dolazi spasiti stvar

Cvitanović koji se u siječnju vratio u klub kao trener juniora, trebao bi stvari postaviti na mjesto
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 06. travanj 2021. 12:16

Nakon što je zbog ostavke Zorana Mamića prije uzvratne utakmice s Tottenhamom Dinamo ostao bez trenera prve momčadi, jučer je vjerojatno ostao i bez trenera druge momčadi.

Iako još nije službeno potvrđeno, saznajemo da je pred smjenom dosadašnji trener Dinama 2 Ivan Prelec, a na njegovo mjesto dolazi klupska legenda, dosadašnji trener juniora Igor Cvitanović!

Kad se pogleda ljestvica Druge lige, jasno jest zašto su se u Maksimiru odlučili za promjenu. Naime, druga momčad Modrih nalazi se na pretposljednjem mjestu ljestvice, s istim brojem bodova kao posljednjeplasirani Solin.

Iako se od druge momčadi ne traže neki spektakularni rezulati, takav plasman ipak je ispod razine zagrebačkog kluba, nitko nije očekivao da će dečki koji bi se trebali razvijati u drugoj momčadi biti prikovani za dno i pružati tako slabe partije.

image
GORAN SEBELIC/CROPIX Cropix

Igor Cvitanović koji se u siječnju vratio u klub kao trener juniora, trebao bi stvari postaviti na svoje mjesto, revitalizirati drugu momčad, te je pokrenuti s dna. U klubu vjeruju da će klupska legenda u tome uspjeti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. svibanj 2024 19:26