Soudani i Sammir
 Damir Krajac / Hanza Media
NESPORAZUMI SPREMLJENI POD TEPIH

VELIKI ZAOKRET U MAKSIMIRU Zakopana 'ratna sjekira': Sammir briljirao na treningu, Petev ga vraća u momčad

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 16. svibanj 2017. 13:59

Ivajlo Petev vraća u momčad Sammira! To je svakako najvažnija vijest koja je jučer prostrujala Maksimirom.

Vjerujemo da ne treba ponavljati priču koju smo prošlih dana dosta puta obradili. Ali za one koji su možda nešto propustili, recimo da je nakon utakmice u Koprivnici Petev iz udarne momčadi eliminirao Sammira i Ćorića. Ne samo to, nakon sastanka u četiri oka prije puta u Split, trener Sammira nije ni poveo na put prema Parku mladeži. Informacije su govorile da je došlo do poprilično velikog nesporazuma na relaciji trener - igrač, čak se špekuliralo kako postoji mogućnost da Sammir ostane “na ledu” do kraja sezone.

Međutim, nove vijesti govore da je došlo do izglađivanja odnosa te da je Petev odlučio opet aktivirati Sammira koji konkurira za utakmicu s Istrom 1961! Iza maksimirskih zidova probila se informacija da je Filho opet u igri, da je jučer na treningu bio među najboljima te da su svi nesporazumi spremljeni pod tepih.

Nekako se to dalo zaključiti iz izjave direktora Tomislava Svetine koji nam je još u petak rekao “sve će biti u redu”, a u nedjelju je sve to još prisnažio rečenicom “klubu ne pada napamet odreći se Sammira”. Konačno, i trener Petev je pokazao da nije zlopamtilo te da itekako respektira Sammira.

Za razliku od Sammira, Ante Ćorić po svemu neće igrati protiv Puljana. Jučer nije trenirao jer osjeća stanovite probleme s ozljedom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 17:11