youtube
REPOVI NAKON DERBIJA

VIDEO: SPORNO ZALEĐE HAJDUKA I DALJE GLAVNA TEMA, ALI... Je li sudac Bebek propustio na Maksimiru dosuditi i dva jedanaesterca?!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. listopad 2016. 13:30

Kako je u toj u derbiju prošao Ivan Bebek? Najveća polemika bit će oko nepriznatog pogotka Hajduka iz 39. minute kada je pomoćnik Tomislav Petrović mahao zaleđe, ali snimka sugerira da je Ohandzina pozicija bila jako dvojbena.

Naravno, sucu Petroviću u prilog ide činjenica da se radi o centimetrima, premda je UEFA u takvim slučajevima sucima dala jasne naputke: u prednosti je napadač. Važno je reći i da je Petrović podigao zastavicu prije nego što je Ohandza zabio.

Pod povećalom će vjerojatno biti i pad Memolle u sudaru sa Stojanovićem u kaznenom prostoru Modrih u 20. minuti, zatim start na Saidu u šesnaestercu Modrih u 75. minuti, a posebno Ćosićevo igranje rukom u kaznenom prostoru Hajduka u 83. minuti. U dva slučaja u kaznenom prostoru Modrih, dojma smo, Bebek je donio kvalitetne procjene, a diskutabilna ostaje Ćosićeva ruka. Nenamjerna, iz blizine, ali ipak igranje rukom u vlastitom šesnaestercu. POGLEDAJTE VIDEO! (Sporni trenutak penala pogledajte na 05.08min.)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 06:11