Drago Sopta/CROPIX
VELIKI DAN U MASKIMIRU

Žuri li Dinamo s Halilovićem? 'Radi se o velikom talentu, možda zaigra u Ligi prvaka!'

Alen Halilović je priključen seniorima jer se radi spektakularnom talentu! Bit će pod mojom ingerencijom, zaključili smo da je dobro da radi sa seniorskom momčadi
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 20. rujan 2012. 23:20

Alen Halilović (16), svjetski talent kojem predviđaju zvjezdanu karijeru, priključen je seniorskoj momčadi Dinama. Momak će trenirati pod palicom Ante Čačića, a igrati za juniore.

- Nema se što čekati, ako je pravi, treba odmah u seniore - kažu neki stručnjaci.

Naše je mišljenje da se s uvrštavanjem Alena Halilovića u seniorski pogon Dinama mora biti vrlo oprezan. Alen Halilović u seniorima Dinama mora trenirati po posebno utvrđenom programu, uz pasku ne samo Ante Čačića, nego i svih drugih stručnjaka, uključujući fizioterapeute, liječnike, nutricioniste, psihologe...

Uključivanje Halilovića ne smije biti samo 'show’, priča za medije ili možebitno izlaganje europskim bogatim gigantima koji bi danas-sutra trebali poslati 'nemoralne ponude’. Primarno se mora itekako paziti na zdravlje i pravilan razvoj bogodanom talentu. Kako kažu medicinski stručnjaci, oporavak organizma u tim godinama je mnogo sporiji nego kod već forimiranih seniora. U tim godinama tijelo je nakon velikih napora podložnije ozljedama.

- Alen Halilović je priključen seniorima jer se radi spektakularnom talentu! Bit će pod mojom ingerencijom, zaključili smo da je za takvog talenta dobro da radi sa seniorskom momčadi - kaže trener Čačić. Hoće li uskoro zaigrati koju utakmicu za seniorsku momčad?

- Svakako da ćemo ga isprobati, prema potrebi će igrati i za juniore.

Ima li šanse da priliku dobije i u Ligi prvaka?

- Vidjet ćemo. Dobit će priliku i adekvatan tretman - zaključio je Čačić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 17:28