Screenshot/ Youtube
DOČEKALI GA BROJNIM PITANJIMA

HRVATSKI VEZNJAK NAKON TRANSFERA ŽIVOTA USPOREĐEN S ASOM VATRENIH 'Modrić? Modrić je samo jedan i neusporediv, a ovo je pravi izbor za mene'

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 25. kolovoz 2017. 19:18

Hrvatski veznjak Petar Brlek prije nekoliko dana je potpisao za talijansku Genou, nakon što je poljska Wisla Krakow prihvatila ponudu od 2.2 milijuna eura i tako ostvario vjerojatno i transfer života, a po dolasku u Italiju dočekala su ga i brojna novinarska pitanja.

Jedno od njih je bilo i ono o usporedbi s hrvatskim asom Lukom Modrićem, članom Real Madrida, ali Brlek je ipak spustio loptu na zemlju.

- Modrić? Modrić je samo jedan i neusporediv je - rekao je Brlek.

Novinari su na usporedbu s Modrićem došli jer Brlek igra na istoj poziciji, a koliko će zadovoljiti ukuse navijača i javnosti kluba iz Serie A vidjet će se već uskoro. Adaptaciju na novu sredinu svakako će mu olakšati činjenica da će ga trenirati hrvatski trener - Ivan Jurić.

- Sretan sam, osjećam da sam već u formi. Mislim da je ovo pravi izbor za mene, a među razlozima za dolazak u Genou je bio i Ivan Jurić, za mene je to dodatni motiv - kaže bivši veznjak Varaždina, Slaven Belupa i Wisle Krakow.

Raspoloženi Brlek se za kraj opisao i u nogometnom smislu.

- Ja sam 'box-to-box' veznjak, volim i napadati i braniti se. Mislim da je talijanski nogomet dobar za mene. Što da kažem navijačima Genove? Nadam se da ćemo zajedno živjeti toliko lijepih trenutaka, zabavit ćemo se - zaključio je 23-godišnji veznjak.

Linker
18. svibanj 2024 21:45