Vojko Bašić/CROPIX
PROMETNO NA RESNIKU

I Patinho stigao u Split: 'Ja sam klasična desetka, a o Hajduku puno znam!'

Prošlog tjedna puno mi je navijača Hajduka preko facebooka slalo informacije o mojoj novoj momčadi. Tako sam prikupio mnogo informacija - rekao je Patinho
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 12. siječanj 2013. 22:13

I drugi Brazilac, Lucas Patinho, stigao je u Split zrakoplovom iz Lisabona preko Rima. Sletio je u zračnu luku Resnik gdje ga je dočekao njegov sunarodnjak Cassio, koji je nekoliko sati ranije već došao u Split.

Srdačno su se zagrlili i izljubili, dva igrača koja su iz Fluminensea došli na jednogodišnju posudbu u Hajduk. Patinho je stigao iz Lisabona gdje je proteklih 6 mjeseci bio na posudbi B momčadi Sportinga igrajući drugu portugalsku ligu. Upisao je pritom samo dva nastupa i odmah nam je objasnio zašto:

- Nije lako igrati u Portugalu, jer uglavnom se forsiraju domaći igrači. U Hajduku očekujem da ću puno više igrati - kazao je 20-godišnji Patinho.

Još je Brazilac dodao kako je oduševljen poviješću te posebno navijačima Hajduka.

- Prošlog tjedna puno mi je navijača Hajduka preko facebooka slalo informacije o mojoj novoj momčadi. Tako sam prikupio mnogo informacija i moram priznati da su me navijači Hajduka već u startu oduševili. Moja najbolja pozicija je uloga desetke - kazao nam je Patinho, koji će u nedjelju zajedno sa Cassiom obaviti liječnički pregled prije potpisa jednogodišnje posudbe za Bijele.

Linker
19. svibanj 2024 14:04