Reuters / Carl Recine Livepic / REUTERS
'KAPITALAC I POL'

IGOR TUDOR PREPORODIO MOMČAD FANTASTIČNIM POSLOM Potpisalo novo senzacionalno pojačanje iz europskog velikana, rivali na teškim mukama

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. kolovoz 2017. 00:28

Dosadašnji veznjak Manchester Citya Fernando potpisao je za turski Galatasaray kojeg trenira hrvatski stručnjak Igor Tudor.

Galatasaray je platio 5.25 milijuna eura za 30-godišnjeg Fernanda, a plaća će Brazilcu iznositi 900.000 eura godišnje uz bonuse. - Bio je užitak igrati za Manchester City. Klub se sjajno brinuo o meni, igrao sam najjaču ligu svijeta, a pamtit ću osvajanje Liga kupa 2016. godine - izjavio je na oproštaju Fernando.

Prošle je sezone odigrao samo pet utakmica, a Tudor je tako doveo još jedno veliko, pravo pojačanje nakon Bafetimbija Gomisa i Younesa Belhande, dok su još stigli i Badou Ndiaye (Osmanlispor), Maicon (Sao Paulo) i Mariano (Sevilla). Ukupno je dosad turski klub potrošio 35 milijuna eura na pojačanja, dok glavni rivali Bešiktaš i Fenerbahče itekako kaskaju.

Bešiktaš je uložio četiri, a Fenerbahče pet milijuna eura na pojačanja. Galatasaray je lani prvenstvo okončao na četvrtom mjestu i očekuje se uzlet u novoj sezoni.

Linker
18. svibanj 2024 19:51