Fotopress/Getty Images
YOUTUBEOM KRUŽI SNIMKA

'IZ REALA SU SKORO OD MODRIĆA NAPRAVILI INVALIDA' Kontroverzni srpski liječnik objasnio: 'Luka je urlao kao jarac'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. travanj 2017. 22:05

Kontroverzni srpski liječnik Miroljub Petrović na Youtubeu je objasnio dramatično liječenje hrvatskog reprezentativca Luke Modrića otprije nekoliko godina.

Petrović kod nekih uživa ugled genijalca, a kod drugih pravog čudaka, a sada je otkrio navodni veliki gaf liječnika Reala, odnosno krivu dijagnozu ozljede sjajnog hrvatskog veznjaka.

"Doktor Milislav Nikolić je moj student i kod mene je doktorirao. Najbolji je svjetski ortoped, a istjerali su ga iz Srbije jer je četnički sin pa je morao pobjeći u Švicarsku. Milislava su prije tri, četiri godine zvali iz Reala jer se ozlijedio Luka Modrić. Poslali su mu snimku magnetske rezonance i mislili su da mu je puknuo kralježak, pa su ga htjeli operirati. On je pogledao snimku i rekao da ozljeda nema veze s kralješkom i rekao mu je da mora operirati nos. Kako igraš nogomet, a dišeš na usta. Pa moraš operirati nos", objašnjava Petrović.

"Luka je dobio udarac u rebra nakon čega mu se malo iskrivila kralježnica i imao je skoliozu, a ovi su mislili da mu je poknuo kralježak. Pa napravili bi od čovjeka invalida. Terapija je trajala sat vremena, a Modrić je urlao kao jarac. Nakon sat vremena Nikolić ga je dodirnuo i pitao boli li ga. Ovaj je rekao da ne boli. Te sezone Modrić je eksplodirao...", dodao je Petrović.

Linker
01. svibanj 2024 13:43