Slaven Bilić
 Julian Finney/Getty Images
NEĆE SE USREČITI

JEFTINO DAM SAMO DA PRODAM Biliću ponuđen legendarni napadač koji je zaboravio zabijati

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. srpanj 2016. 12:26

Odlaskom s Otoka karijera, za ovog nekad velikog napadača i igrača, je krenula nizbrdo. Otkako je stigao u turski Fenerbahče Nizozemac Robin Van Perise nije niti sjena onog igrača kakav je bio u vrijeme kada je nosio dres Manchester Uniteda, a pogotovo Arsenala. Iako su u njega uložili ogroman novac, Turcima se u konačnici on nije isplatio. Samo 20 pogodaka u posljednjih godinu dana bilo je dovoljno da ga se Turci žele riješiti pod svaku cijenu.

Još uvijek nije dobio ispisnicu iz kluba, ali kako navode strani mediji, Fener nema dovoljno novca za njegovu plaću. Visoka primanja Nizozemca mogla bi predstavljati i problem klubovima na Otoku ukoliko bi se odlučili u svoje redove dovesti Van Perisea.

Daily Mail donosi vijest kako je Van Persie ponuđen i Bilićevom West Hamu. Nije tajna da Bilić već duže vremena traži napadača, ali pitanje je bi li Nizozemac bio idealno rješenje u napadu s obzirom na formu koju pokazuje u posljednje vrijeme. Ali, ostaje za vidjeti, hoće li hrvatski strateg posegnuti za 'izgubljenim' napadačem ili će sreću potažiti negdje drugdje.

Linker
03. svibanj 2024 13:22