Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images
PIŠU TALIJANI

KAKAV BI TO STRAŠNI TRANSFER BIO Nove muke za Zidanea: Mateo Kovačić napušta Real i seli Hrvatima u redove europskog velikana?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. kolovoz 2017. 10:05

Medijskih nagađanja oko mogućeg odlaska Matea Kovačića iz Real Madrida je bilo i ranije, ali čini se kako je ovo možda i najozbiljnije od svih.

Naime, talijanski Corriere dello Sport navodi kako bi hrvatski as zaista mogao napustiti redove 'Kraljevskog kluba' do kraja prijelaznog roka. Novo odredište? Talijani navode Juventus gdje bi se tako mogao priključiti dvojici drugih Hrvata - Mariju Mandžukiću i Marku Pjaci.

Corriere tako tvrdi da su Kovačićevi predstavnici uz dozvolu Real Madrida ponudili igrača Juventus. Talijanski prvak zaista je u potrazi za dvojicom veznjaka, a duže vremena kao potencijalna pojačanja spominju se Blaise Matuidi iz PSG-a i Steven N'Zonzi iz Seville.

Međutim, dolazak Kovačića koji od ranije ima iskustva igranja u Serie A s obzirom da je branio boje Intera, čini im se kao sjajna ideja. Posebice jer je Kovačić na predsezonskoj turneji Reala po SAD-u pokazao sjajnu formu i bio je jedan od najboljih igrača španjolskog prvaka.

Navodno je Real sklon poslati Kovačića na jednogodišnju posudbu, nakon čega bi Juventus imao pravo trajnog otkupa njegovog ugovora za 25 milijuna eura plus bonuse.

Hoće li do transfera na kraju i doći, dakako ostaje za vidjeti u sljedećim tjednima...

Linker
02. svibanj 2024 10:11