Dragan Matic / Hanza Media / Hanza Media
VAŽE SE ODLUKA

KATALONSKI MUNDO POSVETIO ČITAVU NASLOVNICU BIVŠEM KAPETANU VATRENIH Je li konačno stiglo vrijeme za Srnin odlazak u Barcelonu?

Piše: Matej KalemObjavljeno: 18. prosinac 2016. 17:47

Katalonski Mundo Deportivo, sportski dnevni list vrlo blizak Barceloni, u svom je jučerašnjem broju Dariju Srni (34) dao šlagerski tretman na naslovnici, a i najveći dio dvije otvorne stranice novina. Je li to konačni signal da je Barca odlučila dovesti kapetana Šahtara, tek ćemo saznati, ali prostor koji je dobio svakako je znakovit.

Mundo piše kako je Luis Enrique odlučio dovesti desnog beka neovisno o tome hoće li Aleix Vidal ostati u klubu ili ne, a da je donedavni hrvatski kapetan apsolutni broj jedan na listi na Camp Noua, iako postoje alternative.

Mundo još jednom ističe Srnino iskustvo i karakter, ali i igre koje je pokazao u lipnju kada je bio jedan od najboljih igrača na Euru na svojoj poziciji. Adaptacija neće biti veliki problem, jer uz njega će biti Ivan Rakitić, a Španjolci ističu kako se Srna dobro služi portugalskim, jer je u proteklih 12 godina igrao s mnogo brazilskih nogometaša u Šahtaru...

Linker
10. svibanj 2024 15:42