Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
REAKCIJA TRENERA

KEK ODBIO KOMENTIRATI SUĐENJE, A KOPIĆ ŽALI ZA POBJEDOM 'Ma, koji pritisak, do kraja je još 20 kola. Mi nismo izgubili, nego dobili taj bod'

Rijeka je protiv Slaven Belupa (0:0) propustila priliku u Koprivnici pobjeći Dinamu na velikih osam bodova razlike. Trener Matjaž Kek ipak smatra da problem nije u psihi igrača.
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 20. studeni 2016. 23:11

- Ma koji pritisak, do kraja je još 20 kola. Mi moramo razmišljati o kvaliteti naše igre koja nas je dosad krasila. Želja je bila velika, to se ne može osporiti. Na kraju nismo izgubili, dobili smo taj bod, rezultat je pravedan - rekao je trener Rijeke.

Očekivao je Slovenac težak posao protiv Farmaceuta koji su mu i prošle sezone zagorčavali život.

- Čestitam Slavenu, odigrali su izuzetno agresivno, dobivali su duele, osvajali odbijene lopte. Mi smo u drugom dijelu preuzeli inicijativu koja nije bila konkretna, i nismo ni zaslužili više od boda jer nismo bili dovoljno kvalitetni. Bili smo u teškoj situaciji zbog izostanka reprezentativaca, te bolesti i ozljeda. Dolazi nam Cibalia, moramo se okrenuti svojoj igri.

Što ste išli reći Burilu nakon utakmice?

- Ništa.

Što kažete na suđenje?

- Bez komentara.

Slavenov trener Željko Kopić izrazio je zadovoljstvo načinom igre njegove momčadi.

- Opravdana su bila pribojavanja iz Rijekina tabora, pokazali smo da možemo igrati kvalitetan nogomet protiv trenutno najbolje ekipe u Hrvatskoj. Kreirali smo šanse, držali posjed, bili opasni prema naprijed. Detaljno smo analizirali Rijeku i pripremili neke taktičke zamisli koje su se pokazale dobrima. Generalno sam s izvedbom zadovoljan, malo žalim za pobjedom, ali mislim da je i bod dobar.

Odgovorio je Kopić i na pitanje jesu li istiniti navodi nekih portala da će na klupi Hajduka naslijediti Pušnika.

- To mi je prvi glas!

Linker
18. svibanj 2024 22:27