Getty Images
IMA NEKA TAJNA VEZA

KLADIONICE OTKRILE KRANJČAROV SLJEDEĆI KLUB Je li moguće? Bivši Vatreni opet seli kod omiljenog trenera - po četvrti put u karijeri

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. svibanj 2017. 10:05

Ukoliko je za vjerovati napisima The Suna, Niko Kranjčar bi mogao po četvrti put u karijeri zaigrati za neki klub pod vodstvom Harryja Redknappa.

Nakon što je osigurao opstanak u engleskoj drugoj ligi (Championship) Redknapp je s klubom dogovorio produljenje suradnje i na sljedeću sezonu. Redknapp je odveo Birmingham do dvije pobjede u tri pobjede na klupi, što je klubu bilo dovoljno za osiguranje opstanka. Kineski vlasnici kluba očekuju da će Redknapp sada krenuti u potragu za novim pojačanjima koja bi klub vratila u Premiership, a Niko Kranjčar je prema kladionicama jedan od njegovih favorita. Redknapp je Kranjčara trenirao u Portsmouthu, Tottenhamu i Queens Park Rangersima i nema sumnje kako između njih dvojice postoji 'snažna veza'.

BetVictor smanjio je omjer da će Birmingham na ljesto kupiti Kranjčara s 3/1 na 2/1, a kao Redknappova nova akvizicija glasno se spominje i Peter Crouch.

Hrvatski 32-godišnji veznjak je trenutno izvan pogona zbog ozljede križnih ligamenata koljena, a posljednju utakmicu za Glasgow Rangerse s kojima je ugovorno vezan do kraja sljedeće sezone je odigrao u listopadu prošle godine.

Linker
03. svibanj 2024 19:40