Alex Grimm/Getty Images
PIŠE CORRIERE

KUHA SE VELIKI TRANSFER! DVA BIVŠA DINAMOVCA U ISTOM DRESU? Ovo će ih koštati najmanje 30 mil. eura: Uskoro će telefonske linije opet biti užarene...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. travanj 2017. 14:47

Talijanski dnevnik Corriere dello Sport piše kako se u ovo doba prije godinu dana Napoli intenzivno raspitivao za Matea Kovačića.

"Cristiano Giuntoli tada je zvao Real Madrid kako bi se raspitao za situaciju bivšeg igrača Intera, a sada je interes opet prisutan", piše Corriere i dodaje kako su tada bile 'usijane telefonske linije na relaciji Napulj-Madrid'.

Hoće li na kraju i uslijediti službena Napolijeva ponuda ostaje za vidjeti, ali morat će to biti itekako izdašna ponuda da bi u Realu pristali pustiti 22-godišnjeg hrvatskog veznjaka.

Naime, Kovačić je ove sezone skupio osjetnije veću minutažu nastupivši u 20 utakmica u Primeri, 5 u Ligi prvaka i 4 u Kupu kralja, a upisao je pritom i dva gola i 3 asistencije. Transfermarkt.de mu vrijednost procjenjuje na 25 milijuna eura, a kako ga je Real Interu platio nekih 30-ak milijuna 2015. godine teško da bi ga prodali za manje novce.

Hoće li se u nekom scenariju ovog ljeta spojiti putevi Marka Roga i Kovačića, dva bivša dinamovca, ostaje za vidjeti.

Linker
13. svibanj 2024 18:29