Maurizio Lagana/Getty Images / Getty Images
ZA NJEGA JE TO 'GOTOVA STVAR'

LEGENDARNI GIGGS JE VEĆ PRESELIO PERIŠIĆA U MANCHESTER UNITED 'Njegov dolazak će biti poticaj za sve igrače'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. srpanj 2017. 10:25

Iako Ivan Perišić još nije potpisao za Manchester United, legendarni bivši nogometaš Manchester Uniteda Ryan Giggs smatra da je to praktički gotova stvar.

Velšanin smatra da će hrvatski reprezentativac podići igru Manchester Uniteda na novu razinu i djelovati stimulativno na ostale igrače.

"Perišićev dolazak će biti poticaj za sve igrače. Dolazak novog pojačanja ne uzbuđuje samo navijače, već i igrače. Ako on dođe tada će igrači poput Marcosa Rashforda, Henriha Mhitarjana i Anthonyja Martiala morati podići razinu svoje igre", objasnio je Giggs za Sky Sports.

Upozorio je Giggs i novog napadača Manchester Uniteda Romelua Lukakua na 'opasnost' koja mu prijeti.

"Pritisak će biti na njemu. Mora brzo 'razviti debelu kožu i slušati trenere jer to je zapravo jedino što je bitno", dodao je Giggs.

ZAGREB, CROATIA - OCTOBER 21: Ryan Giggs gives an interview during the UEFA Champions League Trophy Tour - by UniCredit at Hotel Esplanada on October 21, 2016 in Zagreb, Croatia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)
Srdjan Stevanovic/Getty Images
Ryan Giggs

Iako je Perišić otputovao u Kinu na predsezonske pripreme s Interom engleski mediji navode kako je njegov transfer na Old Trafford samo pitanje trenutka. Vjeruje se kako bi visina odštete trebala iznositi oko 45 milijuna funti (50 milijuna eura).

Linker
04. svibanj 2024 13:46