CROPIX
RAZLIČITA RASPOLOŽENJA

CICO NE DOPUŠTA EUFORIJU Dao sam više šansi Gruzijcima nego njihov trener? Ja pušem i na hladno

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 27. srpanj 2016. 01:20

Trener zagrebačkog Dinama Zlatko Kranjčar imao je razloga za zadovoljstvo nakon 2:0 pobjede nad imenjakom iz Tbilisija.

- "Možemo biti zadovoljni, odigrali smo kvalitetnu utakmicu. Možda smo mogli pobijediti i s većom razlikom. Zahvaljujem publici koja nam je dala vjetar u leđa, naročito na početku kad nismo skroz dobro izgledali, kad smo se tražili. Kad smo postilgi gol, digli smo se, odigrali smo dobu utakmicu. S velikim samopuzdanjem idemo u Tbilisi. "

"Gost me iznenadio, nisam vjerovao da mogu biti tako kvalitetni u nekim segmetnima igre. To nam je otvorilo oči. U uzvrati su šanse 60:40 za nas. Dao sam više šansi Gruzijcima nego njihov trener? Pa, nogomet je nepredvidiv, ja pušem i na hladno. Rastemo iz utakmice u utakmicu, sve smo bolji. Machado je dobio udarac u živac, nije mogao nastaviti utakmicu. Benković je odradio utakmicu bez pogreške."

Gostujući trener Juraj Jarabek morao se na kraju pomiriti s porazom, ali naglašava da imaju još izgleda za prolaz dalje.

- Dinamo je danas igrao odlično. Ali do prvog gola, mi smo bili dobri, fino smo parirali. Međutim, u dvije minute smo sve prosuli. Morat ću to analizirati, bila je škola za nas. Dinamo ima veliku kvalitetiu, posebno prema naprijed. U uzvratu imao šanse, mislim da su 30 posto. Na ćemu baziram to predviđanje? Igrat ćemo pred prepunim stadionom, pred našim navijačima. Ako zabijemo pogodak u prvih dvadeset minuta, biti će gusto, vidjet ćete. Naša zadaća je biti zabiti gol na Maksimiru, ali nismo to uspjeli, primili smo dva. Zato sam razočaran. No prd nama je uzvrat.

Kako će Dinamo proći u Europi ove sezone?

Proći će u skupinu Lige prvaka

Ispast će na zadnjoj stepenici i ući u Europsku ligu

Neće izboriti ni Europsku ligu niti Ligu prvaka

Ispadaju već protiv Vardara

Linker
08. svibanj 2024 09:33