Zlatko Kranjčar
 Boris Kovacev / CROPIX
SLUŽBENA PRESICA

CICO NAJAVIO VELIKU OFENZIVU 'Ako ne uđemo to može biti neuspjeh ili nesreća, nikako tragedija'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. kolovoz 2016. 13:49

Dinamovi nogometaši otputovali su za Salzburg gdje ih u srijedu navečer (20.45h) očekuje uzvratna utakmica playoffa Lige prvaka protiv Red Bulla.

Nakon 1:1 u Maksimiru pitanje pobjednika je potpuno otvoreno. Dakako, trener 'modrih' Zlatko Kranjčar i igrači se nadaju da će upravo oni biti ti koji će na kraju slaviti.

- Pred nama je najbitnija utakmica u sezoni i želja nam je igrati Ligu prvaka. Nadam se da ćemo to ostvariti i naravno da ćemo dati sve od sebe. Idemo dati gol Salzburgu, trebamo odigrati najbolju utakmicu do sada. Znamo da će biti teško, ali znamo svoje kvalitete i mislim da možemo to ostvariti, izjavio je Petar Stojanović.

- Sigurno da očekujem najbolje i naš prolaz u Ligu prvaka. Vidjeli smo da smo ravnopravni u prvoj utakmici, mislim da smo bili bolji i to idemo dokazati. Nadam se rezultatski dobroj utakmici za nas i vjerujem da idemo u Ligu prvaka. Uhvatio sam kontinuitet treninga, dobro se osjećam i nadam se najboljem. Dat ćemo sve od sebe sutra protiv Salzburga, nadovezao se Josip Pivarić.

- Nakon ova dva dana treninga i povratka ozlijeđenih igrača svi su spremni za sutrašnju utakmicu. Rezultat je ohrabrujući i daje nam nadu da napravimo iskorak u uzvratu. Svi razmišljamo samo o Ligi prvaka, a o Europa ligi možemo razmišljati tek nakon što napravimo sve za Ligu prvaka. Ako ne uđemo to može biti sportski neuspjeh ili nesreća, ali nikako tragedija. Ulazimo s velikom nadom i uvjerenjem da možemo ostvariti dobar rezultat i ući u grupu najljepšeg natjecanja. Sigurno ćemo sve napraviti da se i psihološki pripremimo, da izgledamo kvalitetno, dobro i goropadno – rekao je trener Zlatko Kranjčar.

- Svi su igrači zdravi, imamo slatke brige i iskoristit ću današnji dan da razmislim o konačnoj odluci o sastavu. Taktiku ćemo napraviti s organiziranim napadom i zatvaranjem igre u sistemu kad nemamo loptu u posjedu. Očekujem da će Salzburg krenuti oprezno, čak možda i defanzivno kao u Zagrebu, a mi ćemo imati prednost da kroz posjed lopte, dobar pas i protok dubinske lopte dođemo do situacije i prilike za Soudanija, Roga i Fernandesa.

Linker
29. travanj 2024 10:49