Screenshot
TO SE ZOVE - RUŠENJEM SNOVA

CIJELA HRVATSKA BRUJI O SUDAČKOJ KRAĐI, A POGLEDAJTE ŠTO SE DOGODILO U ELITNOJ LIGI PRVAKA Za ne vjerovati kako je počela Dinamova luda pobjeda od 6:0

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. prosinac 2016. 10:39

U danima kad je suđenje tema broj 1 u hrvatskom nogometu, teško je ne primijetiti kakve su greške moguće u elitnoj Ligi prvaka.

Nevjerojatna sudačka pogreška na utakmici kijevskog Dinama i Bešiktaša usmjerila je u utorak navečer cijeli rasplet u skupini B Lige prvaka u kojoj na kraju Napoli kao prvi, a Benfica kao druga, idu u osminu finala.

Bešiktaš, koji je sudbinu imao u svojim rukama, teško je u Kijevu poražen od Dynama (6:0), koji nije bio u kombinacijama za proljeće i Turci se moraju zadovoljiti Europskom ligom.

Turci su trebali pobjedu u Kijevu za siguran prolaz u osminu finala, no loše su se proveli na ukrajinskoj zimi, teško stradavši već u prvom dijelu.

Prošao je Jarmolenko po korner liniji i ubacio za Besedina, koji je postigao pogodak s metra već u 9. minuti. Bešiktaš je bio šokiran pogotkom, pokušao je odgovoriti, no trenutak koji je usmjerio utakmicu bio je onaj kada je sudac Thompsom dao crveni karton Becku i dosudio kazneni udarac.

Bila je to serija kardinalnih grešaka suca, jer ne samo da je prekršaj napravljen izvan kaznenog prostora, već je trebao biti dosuđen u korist turske momčadi koja je na kraju primila gol s bijele točke za 2:0 i do kraja utakmice ostala s igračem manje.

Odmah nakon pogotka iz penala, nastao je totalni kaos u redovima Turaka, bilo je 4:0 do poluvremena. U nastavku su primili još dva gola i ostali bez Aboubakara. Cijeli susret za Kijevljane vrlo dobro je odradio Domagoj Vida.

U Lisabonu su tako već rano znali da će i jedni i drugi dalje. Napoli je pobijedio 2:1 u potpuno otvorenoj utakmici. U 80. minuti u redovima Talijana ušao je hrvatski reprezentativac Marko Rog, koji je nakon debija u Serie A, zaigrao i u Ligi prvaka, dok Ivan Strinić nije konkurirao za dvoboj.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
12. svibanj 2024 17:05