Goran Mehkek / Cropix
 Goran Mehkek / CROPIX
LIGA PRVAKA

DINAMO SAZNAO TKO ČEKA U 3. PRETKOLU Modri idu na imenjaka, a moguća je odgoda velikog derbija

Piše: HinaObjavljeno: 19. srpanj 2016. 21:27

Nogometaši Dinama iz Tbilisija obranili su prednost 2-0 iz prve utakmice 2. pretkola Lige prvaka odigravši u uzvratu u Jerevanu protiv domaćeg Alaškerta 1-1, čime se gruzijski prvak probio u 3. pretkolo gdje čeka boljeg iz dvoboja zagrebačkog Dinama i skopskog Vardara.

Dinamo je u Jerevanu poveo u 21. minuti pogotkom gruzijskog reprezentativca Jambula Jighaurija, a izjednačio je Norair Giozalian u 51. minuti.

Utakmice 3. pretkola na rasporedu su 26. i 27. srpnja te 2. i 3. kolovoza. Ždrijebom je određeno da će hrvatski ili makedonski prvak biti domaćin u prvom dvoboju, a da će se uzvrat igrati u Tbilisiju.

Dinamo će u srijedu (20.45 sati) na Maksimiru braniti prednost od 2-1 ostvarenu u dvoboju odigranom u Skoplju.

Dodajmo i kako bi nedjeljni derbi između Hajduka i Dinama na Poljudu mogao biti odgođen. Iz Hajduka su javili, uz službenu obavijest koju potpisuje i povjerenik za natjecanje Josip Brezni kako je "moguća odgoda za 10.08.2016.".

Trenutno se tako vodi da će HNK Hajduk i GNK Dinamo u nedjelju od 19 sati na Poljudu, ali da je odgoda moguća. Točan rok za konačnu informaciju o odigravanju ili neodigravanju utakmice nije naveden.

Linker
05. svibanj 2024 04:56