REUTERS
REALOV GOLEADOR

FENOMENALNI PORTUGALAC PRVI DO 'STOTKE' U LIGI PRVAKA Ronaldova izjava prije nego što je vidio svoje golove: 'Mislim da smo zasluženo u polufinalu'

Piše: Krešo KokićObjavljeno: 19. travanj 2017. 02:03

Cristiano Ronaldo zabio je tri gola u pobjedi Real Madrida 4:2 i izborenom polufinalu Lige prvaka nakon produžetaka na Santiago Bernabeu.

"Znali smo da moramo biti na najvišoj razini jer Bayern može zabiti iz bilo kojeg djela igre. Bili smo jako dobri, bili smo bolji i zabijali smo golove. Nije lako Bayernu zabiti šest golova u dvije utakmice i mislim da smo zasluženo u polufinalu", rekao je Ronaldo koji je s ova tri gola stigao do okrugle brojke do 100 golova u Ligi prvaka.

Portugalac je kod proslave golova stavljao prst na usta prema djelu tribina.

"Samo sam tražio da ne zvižde. Uvijek dajem sve od sebe i kada ne zabijem onda pokušavam pomoći momčadi. Sretan sam što sam mogao dati tri gola i što je momčad bila sjajna", rekao je Ronaldo pa zaključio:

"Međutim, još nismo osvojili 'duodecimu', iako joj se nadam."

Football Soccer - Real Madrid v Bayern Munich - UEFA Champions League Quarter Final Second Leg - Estadio Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - 18/4/17 Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates scoring their first goal  Reuters / Susana Vera Livepic
Reuters / Susana Vera Livepic

Jerome Boateng bio je iscrpljen na kraju susreta.

"Nije lako protiv brzanaca kakve Real Madrid ima u napadu. Mislim da smo sve u svemu odigrali jako dobru utakmicu i sigurno možemo držati glave uzdignutima. Ronaldo je jedan od najboljih na svijetu i nije lako protiv njega."

Linker
06. svibanj 2024 02:26