Ivan Rakitić i Neymar
 Reuters / Albert Gea Livepic
REAKCIJE NAKON UTAKMICE

GUARDIOLA DOŽIVIO HLADAN TUŠ, A RAKITIĆ SKINUO KAPU MESSIJU 'On je najbolji nogometaš svih vremena'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. listopad 2016. 10:49

Barcelonini nogometaši nisu skidali osmijehe s lica nakon trećeg kola Lige prvaka. Nije ni čudno. Manchester City je pregažen na Camp Nou sa 4:0, a apsolutni junak bio je Lionel Messi s hat trickom.

"Bolja momčad je pobijedila. Odigrali smo odličnu utakmicu u jako visokom tempu i uživali smo. Messi? On je najbolji nogometaš svih vremena i nadajmo se da će s nama ostati zauvijek", rekao je nakon susreta Ivan Rakitić.

"Obje su momčadi željele isto i pogreške se mogu dogoditi kada suparnik želi isto što i ti. Ovako visoka pobjeda će nas osnažiti, ali još nije ništa gotovo jer nas čeka i utakmica u Manchesteru", komentirao je nakon susreta Barcelonin trener Luis Enrique.

S druge strane, trener Manchester Cityja Pep Guardiola doživio je hladan tuš jer zasigurno nije očekivao ovako visok poraz.

"Do isključenja Brava je utakmica bila otvorena, ali nakon isključenja se sve promijenilo. Pokušavali smo se nadigravati s Barcelonom do 2:0 i imali smo dosta prilika. Messi? Nije prvi put da je izveo ovako nešto, a ja sam imao privilegiju to gledati nekoliko puta uživo. Uzvratit ćemo za dva tjedna", izjavio je Guardiola.

Linker
27. travanj 2024 10:45