REUTERS/Antonio Bronic / REUTERS
DOJMOVI MLADACA

KLINCI KOJI (NI)SU MOGLI NOSITI DINAMOVE VELIKE NADE Poraz nije uspio isprati ponos mladih zvijezda: 'Ma dobro je ovo bilo, šteta što nismo zabili'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. listopad 2016. 01:18

Vratar Dinama Dominik Livaković je po prvi put branio u utakmici Lige prvaka, ali pogodak iz prvog poluvremena Samira Nasrija nije mogao spriječiti.

- Dobro je bilo, naša najbolja utakmica u Ligi prvaka, imali smo nekoliko prilika, šteta što ih nismo realizirali. Bilo je OK debitirati, lijep je osjećaj braniti u ovakvom natjecanju. Igrali smo na kontre i polukontre, oni su brzi i igraju preko bokova, nažalost nismo zabili šanse koje smo stvorili. Sigurno će biti teže tamo na Sanchez Pizjuanu, dugo nisu izgubili tamo. Trudit ćemo se, mi smo Dinamo.

Defenzivac Filip Benković odigrao je dobru utakmicu, a preuzeo je i kapetansku vrpcu od Domagoja Antolića.

- Nažalost, nismo uspjeli uzeti bodove, bacili smo se na glavu, moramo se okrenuti sljedećim utakmicama. Pred kraj smo osjetili da možemo napraviti neštio više, ali nismo iskoristili neke prilike, a tamo će nam biti teško jer dugo nisu izgubili kod kuće. Povrijedio se Antolić, ponosan sam na kapetansku vrpcu i moram raditi još više da opravdam povjerenje.

Linker
08. svibanj 2024 02:13