JAVIER SORIANO Afp
ISKRENO DO BOLA

Legenda Kraljeva priznala: ‘Real živi zahvaljujući Bogu. Zamislite da su ovo napravili nama‘

‘Da se ovo dogodi protiv Real Madrida, svi bismo rekli da je UEFA, takva, onakva...‘
Piše: SNObjavljeno: 07. ožujak 2024. 09:04

Predrag Mijatović, legendarni igrač Real Madrida, kritizirao je nakon utakmice brazilsku zvijezdu, Viniciusa Juniora zbog ponašanja na terenu, nakon što je Kraljevski klub teškom mukom izborio plasman u četvrtfinale Lige prvaka.

- Dres Real Madrida ne tolerira ovakvo ponašanje, možda neka druga momčad tolerira - rekao je Mijatović, strijelac povijesnog pogotka u finalu Lige prvaka 1998. protiv Juventusa, o Viniciusovoj akciji protiv Orbana pri kojoj je zamalo zaradio crveni karton i ostavio momčad na cjedilu.

- Savjetujem mu da pronađe način da se smiri ili neće postati veliki igrač - rekao je Mijatović misleći na brazilskog napadača Real Madrida.

- On je drugačiji igrač. On čini razliku. Zaslužuje svakopoštovanje. On je sjajan igrač... Ali svi vam govore da moraju promijeniti svoje ponašanje. Njegovi suigrači moraju ga umiriti kao da je dijete... Mora puno toga promijeniti u vezi s tim, napraviti radikalnu promjenu. Sve dobro što ima u nogometu bit će uništeno na drugi način – dodao je.

Još jednom se osvrnuo na situaciju kod potencijalnog crvenog kartona.

- Nitko ne razumije ovakvo ponašanje. Ovo me već čudi. Ako se ovo dogodi protiv Real Madrida, svi bismo rekli da je UEFA, takva, onakva ... Moramo biti objektivni. Ovaj potez Viniciusa je frustracija je čista frustracija.

Video situacije pogledajte OVDJE.

Što se tiče loše igre Real Madrida na Santiago Bernabéu protiv Leipziga, 55-godišnji bivši crnogorski nogometaš rekao je:

- Ne sjećam se takve utakmice za Real Madrid. Real je živ u Ligi prvaka zahvaljujući Bogu, stvarno vam kažem.

Ranije smo pisali o situaciji u kojoj je Vinicius Jr. daleko od lopte uhvatio stopera RB Leipziga Willyja Orbana za vrat i bacio ga na pod. Sudac Massa je Viniciusu pokazao samo žuti karton, a reagirala nije niti VAR soba.

Linker
22. svibanj 2024 16:06