REUTERS
TEŽAK DAN NA POSLU

ŠTO MU JE TO TREBALO? Najbolji golman svijeta dobio 'šamar' u Njemačkoj pa frustracije ispucao na posrnulom divu kojega danima ismijava cijela Europa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. veljača 2017. 20:54

Iako su od utakmice Bayerna i Arsenala u osmini finala Lige prvaka prošla puna četiri dana, vratar bavarske momčadi Manuel Neuer ponovno se, ničim izazvan, sjetio 'petarde' koja je prošle srijede odjeknula Allianz Arenom.

Najbolji vratar svijeta bio je te večeri uglavnom gledatelj, njegova je momčad bez previše muke razmontirala Topnike (5:1) i osigurala četvrtfinale uoči uzvrata.

Bio je to još jedan dan pun frustracija za londonsku momčad, ali prava iskušenja uslijedila su tek nakon debakla. Navijači, komentatori i sportska javnost obrušili su se na nemoćnu Wengereovu družinu, iz Bayerna su najdražem gostu putem Twittera poručili 'vidimo se isto ovako sljedeće godine', a naknadno je potrebu da se naruga protivniku osjetio i Manuel Neuer.

I to nakon dramatičnog gostovanja kod Herthe u Bundesligi ove subote na kojem je Bayern spasio bod doslovno u zadnjim sekundama. Hertha je već praktički imala pobjedu u džepu, a onda se u 96. minuti ukazao Robert Lewandowski i zabio za konačnih 1:1.

Umjesto da malo prokomentira igru Bayerna, Neuer se opet sjetio Arsenala i sve frustracije ispucao na ionako pregaženom protivniku.

"Nakon godišnjeg odmora u srijedu, jučer smo ponovno imali težak dan na poslu", sarkastično je prokomentirao Bayernov vratar i dobio more komentara navijača koji su odmah zaboravili mučenje protiv Herthe.

Linker
04. svibanj 2024 21:59