ULMER/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
TRENER BAYERNA

Tuchel u potpunom šoku: ‘Ovo je protiv svih pravila modernog nogometa, za ovakav potez treba imati muda‘

‘Neuer? U sljedećih 50 godina nećemo znati što se dogodilo, svi sad upiru prstom u njega‘
Piše: SNObjavljeno: 09. svibanj 2024. 07:47

Real Madrid je u srijedu po tko zna koji put na senzacionalan način preokrenuo utakmicu i stigao do konačnog slavlja. Ovog puta na Bernabeuu je pao Bayern u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka (2:1), a najviše se nakon susreta pričalo o poništenom pogotku kojeg su Bavarci postigli duboko u sudačkoj nadoknadi drugog dijela.

Bijesan je bio i Thomas Tuchel koji je nakon utakmice i sam prokomentirao situaciju.

- Mislim da je ovo što se dogodilo protiv svih pravila modernog nogometa. Pomoćnik je taj koji je prvi pogriješio jer je odmah podignuo zastavicu u situaciji u kojoj nije mogao biti siguran da je to ispravno. Morate imati muda, hrabrost, da podignete zastavicu u takvoj situaciji, a nakon svega je i glavni sudac zaustavio igru nakon što je shvatio da smo uspješno završili akciju. Čisto sumnjam da bi ovo dosudio da je obrnuta situacija bila u pitanju.

PONIŠTENI POGODAK BAYERNA POGLEDAJTE OVDJE

Komentirao je Tuchel i pogrešku Manuela Neuera nakon koje je i krenuo veliki preokret ‘kraljeva‘.

- Bila je to individualna pogreška nekoga tko je bio najbolji na terenu u Madridu. Šteta. Manuel nije zaslužio da mu se dogodi ta pogreška jer je odigrao utakmicu svjetske klase. U sljedećih 50 godina nećemo znati što se dogodilo, svi sad upiru prstom u njega, on je trenutno najnesretnija osoba.

Pomoćni sudac se navodno ispričao De Lightu.

- Prihvaćamo isprike, ali nije vrijeme za ovakve stvari, ovo je polufinale Lige prvaka. Suci moraju biti na najvišoj razini, oni moraju biti koncentrirani. Nije dovoljno ispričati se.

Linker
09. svibanj 2024 08:00