Reuters / Pedro Nunes Livepic
JEDNOSTAVNO NIJE IŠLO

UTAKMICA IZ NOĆNE MORE ZA BORUSSIJINU ZVIJEZDU Trener žuto-crnih poručio: 'Jako sam razočaran, ali sra*a se događaju'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. veljača 2017. 10:24

Trener Borussije Dortmund Thomas Tuchel bio je vidno razočaran nakon poraza od Benfice 1:0 u Lisabonu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Razlog je očit. Borussia je bila puno bolja momčad, stvarala je prilike, imala jedanaesterac, ali nije uspjela zabiti i na kraju je izgubila utakmicu.

"Mislim da smo odigrali ne dobro, nego izvrsno. Nismo dopustili protivniku ništa osim jednog šuta koji se pokazao odlučujući. Jako sam razočaran, ali i ponosan, a sranja se događaju", rekao je Tuchel nakon susreta.

"Igrali smo bolje i bili smo bolja momčad. Ogorčeni smo i morali smo zabiti", komentirao je Andre Schürrle, koji je u 62. minuti zamijenio indisponiranog Pierre-Emericka Aubameyanga.

Utakmica protiv Benfice bila je prava noćna mora za gabonskog napadača koji je propustio nekoliko fantastičnih prilika. Već u 11. minuti ostao je sam ispred Benficinog vratara Edersona Moraesa i pucao visoko preko gola, dok je u 58. minuti propustio realizirati jedanaesterac pucavši ravno u vratara.


vv#%ghfgt

"Ovo je zasigurno slatka pobjeda. Slažem se da je Borussia jak suparnik i da je bila bolja veći dio utakmice. Nešto nam je nedostajalo obrambeno u prvom poluvremenu, ali i drugom se to promijenilo. U Dortmundu nas čeka teška utakmica, ali imamo što za reći. Čestitke Edersonu koji je ponovno pokazao svoju kvalitetu", rekao je nakon susreta Benficin trener Rui Vitoria.


Pierre-Emerick Aubameyang Penalty Missed HD...

Linker
18. svibanj 2024 12:40