Screenshot: YouTube
IZ NOVOGA KUTA

VIDEO: JE LI OVO KRUNSKI DOKAZ? S druge strane svijeta stigla nova, savršena snimka trenutka koji je podijelio nogometni svijet i spasio Barcelonu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. ožujak 2017. 16:47

Gotovo da ne postoji jedan iole ozbiljniji nogometni zaljubljenik na planetu koji 9. ožujka u velikoj mjeri nije proveo raspravljajući o odlukama suca Deniza Aytekina, 38-godišnjeg Nijemca turskog podrijetla na utakmici Barcelone i PSG-a u kojoj je katalonski div slavio s nevjerojatnih 6:1 i tako golom u posljednjoj sekundi uspio proći dalje unatoč 0:4 iz prve utakmice.

Veliki je broj spornih situacija, no svi naravno ističu penale svirane za Barcu, pogotovo onaj u 90. minuti. Nekako se uvijek činilo kao da iz jednog kuta izgledaju kao čisti penali, dok iz drugog kuta kao čista simuliranja. Međutim, s Bliskog istoka stigla je najdetaljnija snimka dosad koja bi mogla dati konačni odgovor na pitanje je li Aytekin 'pogurao' Barcu', ili je sve bilo u redu.


جمال الشريف برشلونة وباريس سان جيرمان 6-1_x264

Sporna situacija na 5.00

Sve najspornije trenutke pogledajte u jasnim usporenim snimkama s povećanim mjestima kontakata i sami procijenite koji je konačni sud jedne od najkontroverznijih utakmica modernog nogometa.

Linker
02. svibanj 2024 13:07