Real Madrid - Bayern

 SCREENSHOT
U 13. MINUTI NADOKNADE

VIDEO Prosudite sami: Je li Bayern teško oštećen na Bernabeuu? Ova situacija dovela je Bavarce do ludila

Thomas Müller najžešće je napao poljskog suca, gosti nisu vjerovali što se događa
Piše: SNObjavljeno: 08. svibanj 2024. 23:37

Trinaesta minuta sučeva dodatka uistinu se pokazala i nesretnom za Bayern München. Matthijs de Ligt zabio je postigao je gol za 2:2, koji bi bio vrijedan produžetaka i nastavka drame na Santiago Bernabeuu u uzvratnom ogledu polufinala Lige prvaka, ali na sreću Real Madrida, sudac Szymon Marciniak podignuo je ruku u zrak.

Značilo je to zaleđe i potpuni slom živaca za gostujuću momčad, koja je strogo reagirala i, predvođena ikonom kluba Thomasom Müllerom, krenula u žestoki prosvjed. Poljski sudac nije se dao slomiti, pokazao je i nekoliko žutih kartona i nastavio igru.

Pitat će se Nijemci, ali i dio nogometnog svijeta, je li Bayern pokraden u ovako velikoj utakmici? Krenimo od početka: Na dugu loptu iz veznog reda najviše je skočio Eric Maxim Choupo-Moting i poslao loptu prema Mülleru, koji je pravovremeno natrčao i laganim dodirom glavom ostavio za De Ligta. Nizozemski stoper silovito je zapucao i pospremio loptu u mrežu Andrija Lunina, zatim i krenuo u ludu proslavu, no trajala je samo nekoliko sekundi.

PONIŠTENI POGODAK BAYERNA POGLEDAJTE OVDJE

I prije nego što je akcija Bayerna dosegla svoju završnu točku, označeno je zaleđe Choupa-Motinga. Müller nije mogao vjerovati što se događa, očigledno frustriran svašta je dobacivao sucu, a trener Bavaraca Thomas Tuchel optuženički je upirao prstom prema njegovu pomoćniku.

Naravno, ostaje pitanje zašto sudac - ako se već radi o dvojbenom ili malenom zaleđu - nije pustio akciju i pogodak do kraja, pa bi se VAR mogao uključiti i provjeriti regularnost. Ovako, Realovi igrači dijelom su stali s igrom, a Bayernovi se čudili što se događa.

Stručnjaci će zasigurno još neko vrijeme raspravljati o ispravnosti Marciniakove odluke, a putem naše ankete možete se priključiti u raspravu: Je li sudac opravdano poništio gol Bayernu?

Linker
08. svibanj 2024 23:37