REUTERS
JEDAN GOL RIJEŠAVA SVE

ZIDANEU ZASMETALO PITANJE O NAJGOREM SCENARIJU U VELIKOM OKRŠAJU REALA I ATLETICA 'Zašto bih razmišljao o tome? Ništa se neće promijeniti...'

Piše: Miho DobrašinObjavljeno: 10. svibanj 2017. 15:15

Real Madrid unatoč prednosti od 3:0 iz prve utakmice dolazi na Vicente Calderon po pobjedu nad Atleticom te neće ništa mijenjati u svojoj igri, poručuju iz tabora Kraljevskog kluba uoči polufinalnog uzvrata Lige prvaka (20.45)

- Izaći ćemo s namjerom da pobijedimo. Jedan zabijeni gol bio bi važan korak prema prolasku u finale - izjavio je kapetan Sergio Ramos, kojem je ovo peto polufinale Lige prvaka.

Trener Zinedine Zidane ima spremne sve igrače osim ozlijeđenih Garetha Balea i desnog beka Danija Carvajala. Umjesto Carvajala desno će igrati centralni branič Nacho Fernandez a stoperski par bi trebali činiti Ramos i Raphaele Varane.

- Nacho može igrati bilo gdje. Ali mi nećemo mijenjati našu ideju i način igre - rekao je Zidane.

Zasmetalo mu je pitanje o situaciji ako njegovi igrači ne zabiju gol.

- Zašto bih razmišljao o tome? Ništa se neće promijeniti, nastojat ćemo zabiti.

U taboru Atletica nema predaje. Unatoč porazu od 0:3 u prvoj utakmici polufinala igrači i trener Atletica uvjereni su da pred punim tribinama mogu izbaciti Real Madrid i plasirati se u finale.

- Ova momčad nikada ne prihvaća poraz. Ako nam nešto ne nedostaje onda su to želja i vjera u veliki preokret. Danas bi mogao biti taj dan - istaknuo je kapetan Gabi Fernandez.

Atletico je prošle sezone u prvenstvu pobijedio Real Madrid s 4:0 na svom stadionu a trener Diego Simeone napominje da je izazov to ponoviti.

- Vjerujem svojim igračima, siguran sam da će odigrati veliku utakmicu. Kada bih ih morao motivirati, ne bih niti bio ovdje - rekao je Simeone.

Napominje kako će od prvog zvižduka krenuti snažno, koristeći svaku minutu da sustignu prednost gradskog rivala. Desni bek Juanfran, stoper Gimenez i napadač Gameiro su se oporavili od ozljeda a i Carrasca ne bole jako leđa. Vrsaljka nema zbog ozljede.

Linker
04. svibanj 2024 14:33