Joao Cancelo

 FRANCK FIFE Afp
SRAMOTA

Zvijezda Barcelone primila prijetnje smrću nerođenog djeteta: ‘Ne žele mi to reći u lice...‘

Cancelo se također osvrnuo i na kritike koje mu je uputio Rio Ferdinand
Piše: Lucijan OžegovićObjavljeno: 21. travanj 2024. 07:20

Zvijezda Barcelone i portugalske reprezentacije, Joao Cancelo (29), otkrio je kako su njegovoj obitelji i njemu upućene prijetnje smrću putem Instagrama.

Portugalski branič je odigrao 82 minute u Barceloninom porazu protiv Parižana, kojim su ujedno i eliminirani iz Lige prvaka.

U razgovoru za ESPN, Cancelo je otkrio neugodne detalje:

- Ljudi govore svašta. Postoje komentari na Instagramu u kojima prijete smrću mojoj nerođenoj kćeri. Ne žele mi to reći u lice jer znaju da bi tad imali veliki problem, ali u komentarima mogu pisati što požele - ističe zabrinuti Cancelo.

- Šalju uvredljive poruke mojoj ženi i nerođenoj kćerki. Živimo u okrutnom svijetu u kojem se moraš snaći... Prijetnje smrću prema nerođenom djetetu su veoma ozbiljne - rekao je.

Cancelo se također osvrnuo i na kritike koje mu je poručila legenda Manchester Uniteda, Rio Ferdinand.

- Ferdinand je bio izvrstan igrač, ali sam siguran da je i on radio greške. Svi ih radimo. Naravno, on je sportski analitičar i ima pravo reći što misli - kratko je prokomentirao portugalski branič.

image
FRANCK FIFE Afp

- Kritizirajte moju igru, nije me briga, ali ne spominjite moju obitelj! - zaključio je Cancelo.

Barcelonina sezona još uvijek nije završena; pobjedom protiv Real Madrida u nedjeljnom El clasicu mogu zakomplicirati utrku za španjolskog prvaka.

Real Madrid je trenutno u prednosti od osam bodova, sedam kola prije kraja prvenstva. Najveći španjolski derbi je na rasporedu u nedjelju od 21 sat na velebnom Santiago Bernabeu.

Linker
21. travanj 2024 07:41