Luka Modrić
 Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
KONAČNO ISTRČAO NA BERNABEU

MAESTRO PONOVNO NA TRAVNJAKU, ŠPANJOLCI U TRANSU 'Povratak Jedija Modrića najbolja je stvar koja se mogla dogoditi Zidaneu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. studeni 2016. 14:38

Real Madrid je u sklopu 11. kola Primere na Santiago Bernabeu pobijedio Leganes 3:0 pogocima Garetha Balea i Alvara Morate i nakon 11 kola nalazi se na prvom mjestu s dva boda više od drugoplasirane Barcelone.

Kraljevski klub je u 22 prvenstvene utakmice bez poraza i samo ih još jedan dvoboj dijeli od rušenja rekorda, a također valja istaknuti da je u svim natjecanjima neporažen čak 28 susreta.

Zinedine Zidane posebno može biti zadovoljan prezentacijama 24-godišnjeg Alvara Morate koji se prošlog ljeta vratio na Bernabeo iz Juventusa.

Prema pisanju Marce, najveći razlog za zadovoljstvo Francuz ipak ima u povratku Luke Modrića. U dijelu teksta s podnaslovom 'Povratak Jedija', stoji kako su tribine stadiona uživale gledati hrvatskog veznjaka na zagrijavanju, a svi su skočili u 62. minuti kada je u igru ušao umjesto drugog Hrvata, Matea Kovačića.

Španjolci također navode kako je igra Reala od trenutka kada je Modrić ušao bila puno ljepša te kako je od iznimne važnosti da se Hrvat vratio na vrijeme kako bi bio spreman za El Clasico protiv Barcelone koji je na rasporedu, 3. prosinca.

Međutim, Marca strahuje od tzv. "FIFA virusa", tj. od nove ozljede u razdoblju kada u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. Hrvatska na praznom Maksimiru dočekuje Island.

Piše: Matej Kalem

Linker
30. travanj 2024 18:58