Damir Krajac / Hanza Media / CROPIX
ČEKA SE POTVRDA

MAMIĆ U TOTALNOJ OFENZIVI Marin Tomasov za milijun i pol eura odlazi iz Rijeke u S. Arabiju!

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 01. kolovoz 2016. 13:31

Provodi li Marin Tomasov posljednje dane u dresu Rijeke? Pitanje je to koje bi odgovor moglo dobiti nakon četvrtka kada će Bijeli odigrati uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Europske lige poslije koje će se znati više o budućnosti ponajboljeg igrača Rijeke u posljednjih nekoliko sezona. Na Rujevicu je stigla ponuda Al Nassra koji je navodno za usluge riječkog krilnog ofenzivca spreman platiti milijun i pol eura te samom Tomasovu ponuditi izdašan ugovor.

U klubu šute

Priča koja je svoje povoje dobila prije nešto manje od mjesec dana kada se prvi put pojavila informacija da je Zoran Mamić na tragu ispunjavanja svoje dugogodišnje želje i dovođenja Marina Tomasova, aktualizirala se nakon gostovanja Rijeke u Turskoj. Pojedini mediji iz Saudijske Arabije transfer su već i proglasili zaključenim, iako na Rujevici uoči dvije važne utakmice nisu željeli špekulirati o takvoj mogućnosti.

Tomasovu se, navodno, u prvom trenutku ponuda Al Nassra nije činila primamljivom i zadovoljavajućom, navodno je i on bio među igračima koji su u prvom trenu zahvalili donedavnom treneru Modrih na ponudi, no očito je Zoran Mamić uspio uvjeriti svoje čelnike da podebljaju ponudu i nakon Ivana Tomečaka dovedu još jednog hrvatskog nogometaša u svoje redove.

Roni Brmalj / Novi list / Cropix

Hoće li biti dovoljno za slomiti Tomasova znat će se za nekoliko dana, do tada će se moći samo špekulirati s njegovim odlaskom o kojem se priča još od kraja prošle sezone. Dok se nešto ne realizira, Tomasov je igrač Rijeke, usredotočen na obaveze s Bijelima.

- Utječe li malo na psihu ta priča o transferima? I ja sam samo ljudsko biće pa mora malo utjecati, ali kada izađeš na travnjak, onda si profesionalac i moraš misliti samo o Rijeci. Ja dajem svoj maksimum za Rijeku i dok sam ovdje tako će i biti - poručio je nedavno Marin Tomasov.

Uvijek profesionalan

U njegove riječi ne treba ni najmanje sumnjati, uvijek je bio maksimalno profesionalan u ispunjavanju svojih obaveza prema Rijeci iako je sve realnije da je oproštaj s riječkim dresom sve bliži. Kako će to utjecati na riječke ambicije u ovoj sezoni nešto je o čemu ćemo moći govoriti kada i ako se ovaj transfer realizira, no vodstvo Rijeke je već više puta isticalo da ima spremno kvalitetno rješenje za slučaj da ponajbolji igrač Bijelih u posljednjim sezonama doista napusti Rujevicu.

Linker
08. svibanj 2024 09:16